account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Voila

Voila

Voilà werkt dagelijks met één enkel vijfgangenmenu. Verse ingrediënten en verrassende recepten zorgen dagelijks voor wisselende gerechten. Ons menu laat zich invullen door de ingrediënten die onze boeren te bieden hebben en is daarom sterk seizoensafhankelijk; altijd de lekkerste producten van hét moment. De ingrediënten van Voilà komen zoveel mogelijk uit de directe omgeving en waar mogelijk zijn ze biologisch geteeld. Naast vlees en groente van lokale boerderijen, vinden ook eerlijk gevangen Hollandse vis en schaal- en schelpdieren hun weg op ons menu.

Onze inspiratie vonden we bij de Franse Bistro. Wij werken dan ook volgens het 'table d’hôte' principe, dat wil zeggen dat de chef bepaalt wat het menu van de avond is op basis van een vaste prijs. De prijs voor dit menu is € 45,00. Er is dus geen keuze, maar u kunt genieten van een (h)eerlijke eetbelevenis.

Wij bieden hierbij een bijpassend wijnarrangement aan. Bij elke gang adviseren wij u de beste wijnen. De wijnselectie verandert voortdurend, wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste wijnen voor u.

De keukenbrigade houdt desgewenst uiteraard rekening met vegetarische en/of dieetwensen, dit kunt u bij uw reservering voorafgaand aan het diner aangeven. Wilt u weten wat er vandaag is ingekocht voor het diner? Volg Voilà dan ook opTwitter en blijf op de hoogte.

Wij serveren het diner van dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Erg goede bediening, gastvrij en kundig. Een (h)eerlijke smaakbeleving door de gangen heen, die elkaar completeren! Dat alles voor een zeer vriendelijke prijs.

vr 28 december 2018

R.

Echt heerlijk restaurant en top service

vr 14 december 2018

A.

Alles was geweldig,. Het duurde echter wel even voordat we iets te ten of te drinken aangeboden kregen en we überhaupt aandacht van het bedienend personeel kregen. Op een gegeven ogenblik zei iemand :” ik kom zo bij u”, dat was op dat moment al even voldoende. Maar, zoals gezegd: alles was verder uitstekend, dus bovengenoemde is uitsluitend bedoeld als positieve kritiek,. We komen graag nog eens terug:)

wo 12 december 2018

Annelies Bos-Oolders

Geweldige gastvrije avond gehad met prachtige en fantastisch lekkere gerechten. We hebben genoten en gesmuld. Wij komen vanaf nu absoluut vaker.

wo 12 december 2018