no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Voila

Voila

Voilà werkt dagelijks met één enkel vijfgangenmenu. Verse ingrediënten en verrassende recepten zorgen dagelijks voor wisselende gerechten. Ons menu laat zich invullen door de ingrediënten die onze boeren te bieden hebben en is daarom sterk seizoensafhankelijk; altijd de lekkerste producten van hét moment. De ingrediënten van Voilà komen zoveel mogelijk uit de directe omgeving en waar mogelijk zijn ze biologisch geteeld. Naast vlees en groente van lokale boerderijen, vinden ook eerlijk gevangen Hollandse vis en schaal- en schelpdieren hun weg op ons menu.

Onze inspiratie vonden we bij de Franse Bistro. Wij werken dan ook volgens het 'table d’hôte' principe, dat wil zeggen dat de chef bepaalt wat het menu van de avond is op basis van een vaste prijs. De prijs voor dit menu is € 45,00. Er is dus geen keuze, maar u kunt genieten van een (h)eerlijke eetbelevenis.

Wij bieden hierbij een bijpassend wijnarrangement aan. Bij elke gang adviseren wij u de beste wijnen. De wijnselectie verandert voortdurend, wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste wijnen voor u.

De keukenbrigade houdt desgewenst uiteraard rekening met vegetarische en/of dieetwensen, dit kunt u bij uw reservering voorafgaand aan het diner aangeven. Wilt u weten wat er vandaag is ingekocht voor het diner? Volg Voilà dan ook opTwitter en blijf op de hoogte.

Wij serveren het diner van dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

D.

Wat een belevenis! Hier gisteren voor het eerst gegeten ter ere van onze derde trouwdag en we zijn blij met onze keuze. Naast een prettige bediening door een kundig en enthousiast team en een mooie zaak met open keuken kregen we de ene na de andere smaaksensatie op ons bord getoverd. Je kon de passie van de chef zien en proeven. Wij hebben een heerlijke avond gehad.

zo 20 mei 2018

F.

We hebben heerlijk gegeten bij Voila. Het was weer een feestje! Iedere gang ontzettend lekker en mooi opgemaakt. Zo fijn dat ze rekening met je houden met je wensen. Verder een fijne sfeer en een heel prettige service. We willen weer terug :-)

vr 18 mei 2018

Menno Van Leeuwen

wat een heerlijk diner en goede en vriendelijke service!

za 12 mei 2018

Erik Smit

Vriendelijk en gastvrij ontvangen (met als extra voor mij nog een mooie persoonlijke verrasing van mijn collega's). Voor de eerste (niet de laatste) keer gedurende ruim vier uur heerlijk gegeten en gedronken. Mooie gerechten om te zien en te eten. Dank jullie wel!! Nikolet en Erik

wo 09 mei 2018