account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vol Ver

Vol Ver

Beste Klanten

Het was onze droom om de bagage dat we voor onze 30e levensjaar hebben opgedaan in talrijke gastronomische zaken in België en buitenland verder te kunnen verwezenlijken in een kleine eigen stek.
Zo hebben we gekozen voor een kleine landelijke villa "VOL-VER" met tuinterras in Marke-Kortrijk.
Het interieur met de rustieke houten balken is behouden en opgefrist.
Black en White decoratie zorgt toch voor een gezellige sfeer en de open haard geeft een warmtegevoel in de winterperiode.

Een gedeeltelijk open keuken waar verfijnde bistrogerechten gecreëerd worden met dagverse producten.

Een zakenlunch is voorzien alsook suggesties en à la carte aan betaalbare prijs.


Welkom
Sharon & Sébastien
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Philippe De Wit

dit was de 7e of 8e keer dat we daar zijn gaan eten .en zoals alle vorige bezoeken was het weer top . eten -bediening- prijs .

vr 15 februari 2019

Bart Lambert

Walhalla voor liefhebbers van de Tuber Melanusporum. Enig restaurant in Belgie die dergelijke kwaliteit van de zwarte truffel TM serveert. Warme ontvangst door de Chef en uiterst proffesionele bediening door de gastvrouw. De Chef komt je bij ieder gerecht persoonlijk uitleg geven bij de gerechten. Beperkte kaart maarr ieder gerecht is top. Ons advies aan Michelin: hier mag zeker een tweede ster vallen! Wij komen alvast terug. Proficiat aan de gastvrouw en gastheer alsook aan de hele equipe.

vr 15 februari 2019

Wim Put

Alles TOP! Prima service, vriendelijke bediening door mevrouw en de chef zelf die met de nodige (terechte) fierheid de gerechten zelf komt presenteren!

vr 15 februari 2019

P. uit Marke

Het was TOP !

vr 15 februari 2019