account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Volta's Summer Pop-Corn Camp

Volta's Summer Pop-Corn Camp

Volta knijpt er even tussenuit met Summer Pop-Corn Camp. Deze zomer verhuist Volta. van 9 augustus tot en met 9 september voor vier weken keuken en stoelen naar buiten. In Zomergem, op 12 km van Gent te midden van enkele hectaren maïsveld, zal chef Davy De Pourcq zijn gekend repertoire in diverse menu’s serveren. Daarvoor werd een sfeervolle en ruime nomadentent in Pakistan ontworpen. Gasten zullen aan één lange kloostertafel van 38 meter kunnen aanzitten. Een lounge uitgewerkt met paletten en tientallen balen stro verhoogt nog de pastorale, gemoedelijke sfeer.

Volta’s Pop-Corn Summer Camp, Veldestraat 75 (De Stekvogel), 9850 Nevele
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roland Van den Borre

Verrassende gerechten. Zeer vriendelijke en attente medewerkers. Ik kom zeker nog eens terug (als er nog plaats is).

vr 16 augustus 2019

Luc Vergauwen

Zeer aangenaam en mooi kader.. zeker de plaats waar we de apero en daarna het dessert konden gebruiken en nog nagenieten van een heerlijke maaltijd was top👍zeer vriendelijk personeel en vlotte bediening.. hadden lunch menu en was heel lekker. toffe plaats om zeker in groep te vertoeven ... Zeer gezellig.... een aanrader👍😍🍷🍽🥂👍

do 15 augustus 2019

Celine Bretonnet

Ik had mijn allergie aan melkproducten op voorhand doorgegeven. Zonder dit nog eens te moeten vermelden, kreeg ik een aangepast hapje. En dit ging door tot aan het dessert. Fantastisch lekker gegeten, volwaardige alternatieven gekregen, top bediening!

di 13 augustus 2019

Kathy Geerseau

Super vriendelijke en enthousiaste bediening! Ook erg genoten van de gerechtjes en de setting uiteraard! Als blije mensen het kamp verlaten!

za 08 september 2018