account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ristorante-Pizzeria Vulcano

Ristorante-Pizzeria Vulcano

Wij zijn een rasechte Siciliaanse familie, afkomstig uit Agrigento. Al geruime tijd wonen we in België. Ondanks het geluk en de vele vriendschappen hier, ligt ons hart voor een stukje nog steeds in Sicilië. Sicilië is het kloppend hart van de middellandse zee, met een rijke geschiedenis. Ze is de wieg van talrijke culturen en de veilige haven van zowel klassieke als hedendaagse kunstenaars.De zon tovert het eiland om tot een idyllische plaats.

Graag willen we de mensen in België, via onze gerechten, even ontvoeren naar en onderdompelen in de warme, zuiderse sfeer. Met deze missie opende we ons restaurant in augustus 1999. Het kreeg de naam 'Vulcano', één van de Eolische eilanden ten Noorden van Sicilië.

Ristorante - Pizzeria Vulcano is gelegen in het hartje van Zulte, op 4km van Waregem. Het is een echt Italiaans familierestaurant. Met onze zuiderse charme ontvangen we onze klanten in een gezellige typisch Italiaans ingerichte omgeving.

Al onze gerechten kunnen telefonisch worden besteld, en worden afgehaald.

Maria Arnone e figli.
  • Italiaans
Stel een vraag