account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Vuvuzela

De Vuvuzela

De Vuvuzela is rustig gelegen in de Hamse bossen op het domein van Ollevier en co. U kan er genieten van een uitgebreide drankenkaart met oa. 10 soorten bier van het vat. Laat u ook verrassen door onze frisse keuken; ribbetjes, pasta’s, steengrill, salades, barbecue en elk weekend ontbijtbuffetten.

Dankzij de unieke en ruime infrastructuur is het de ideale locatie voor familiefeestjes, recepties, lunchen, verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitstappen, koffietafels enz….

De terrassen bieden zicht op de minigolf en het nabijgelegen tuin- en vijvercentrum.

De Vuvuzela is rolstoeltoegankelijk en kan groepen aan tot 300 personen. Als erkend tuin- en fietscafé is het ook de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

We hopen u binnenkort te kunnen begroeten. Jambo rafiki!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonia Viaene

Zalig familiefeest gehad. Super vriendelijke bediening..barbecue was lekker en meer dan voldoende..Dessert buffet was prachtig en origineel. Dank u voor de flexibiliteit ën de uitstekende service. We komen zeker terug Familie Viaene

zo 15 september 2019

Nico Di Donato

Alle uitgenodigden waren tevreden

za 14 september 2019

W.

Lekker gegeten en we komen zeker terug!

do 12 september 2019

Peggy Verhaegen

Super leuke accommodatie, geweldig lekker gegeten en heel vriendelijke bediening...wij komen zeker nog eens langs. Ideale stopplaats voor fietsers!

za 07 september 2019