account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Vuvuzela

De Vuvuzela

De Vuvuzela is rustig gelegen in de Hamse bossen op het domein van Ollevier en co. U kan er genieten van een uitgebreide drankenkaart met oa. 10 soorten bier van het vat. Laat u ook verrassen door onze frisse keuken; ribbetjes, pasta’s, steengrill, salades, barbecue en elk weekend ontbijtbuffetten.

Dankzij de unieke en ruime infrastructuur is het de ideale locatie voor familiefeestjes, recepties, lunchen, verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitstappen, koffietafels enz….

De terrassen bieden zicht op de minigolf en het nabijgelegen tuin- en vijvercentrum.

De Vuvuzela is rolstoeltoegankelijk en kan groepen aan tot 300 personen. Als erkend tuin- en fietscafé is het ook de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

We hopen u binnenkort te kunnen begroeten. Jambo rafiki!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Heuvelmans

Spijtig dat het even gesloten is.

zo 18 oktober 2020

S.

Communiefeest in tijden van Corona - perfecte organisatie - heel duidelijke, eerlijke communicatie op voorhand - jullie denken luidop mee met ons, heel fijn! - heel lekker eten - vlotte, sympathieke bediening - niks is teveel gevraagd - leuke, mooie aangeklede zaal Zowel de gasten als wijzelf waren uiterst tevreden!

zo 18 oktober 2020

F.

heel goed

zo 18 oktober 2020

Guido Huysmans

Zeer vriendelijke bediening en goed eten

zo 18 oktober 2020