account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Vuvuzela

De Vuvuzela

De Vuvuzela is rustig gelegen in de Hamse bossen op het domein van Ollevier en co. U kan er genieten van een uitgebreide drankenkaart met oa. 10 soorten bier van het vat. Laat u ook verrassen door onze frisse keuken; ribbetjes, pasta’s, steengrill, salades, barbecue en elk weekend ontbijtbuffetten.

Dankzij de unieke en ruime infrastructuur is het de ideale locatie voor familiefeestjes, recepties, lunchen, verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitstappen, koffietafels enz….

De terrassen bieden zicht op de minigolf en het nabijgelegen tuin- en vijvercentrum.

De Vuvuzela is rolstoeltoegankelijk en kan groepen aan tot 300 personen. Als erkend tuin- en fietscafé is het ook de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

We hopen u binnenkort te kunnen begroeten. Jambo rafiki!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord, deze samenkomst, is voor onze groep zeker voor herhaling vatbaar. Service was optimaal.

zo 08 maart 2020

Peter De Doncker

Met zijn vieren gaan ontbijten bij de Vuvuzela. Ontbijtbuffet was heel gevarieerd en zeer lekker! Keuze genoeg teveel om op te noemen .Wat op was werd meteen aangevuld. Lekker zelf wafels gebakken. Ja het was echt genieten van het lekkere buffet en de goede service! Heidi Van Hoeck(Vosselaar)

zo 08 maart 2020

Anke Pelgrims

Zeer vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg. Voor herhaling vatbaar, zelfs de kinderen vonden het geweldig!

zo 08 maart 2020

J.

Zeer tevreden van faciliteiten & eten!

za 07 maart 2020