account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

WT Urban Kitchen 10e

WT Urban Kitchen 10e

Wat een locatie en wat een uitzicht vanaf de watertoren Utrecht! Dit unieke stuk industrieel erfgoed hebben we omgetoverd tot een zaak waar we trots op zijn. Verdeeld over 3 niveaus kunt u lekker lunchen, dineren, vergaderen en daarnaast hebben we de mogelijkheid van private dining! Kwaliteit en comfort in een vernieuwende losse sfeer en een fijne prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Heerlijk gegeten, fantastisch uitzicht en goede en snelle service

vr 23 augustus 2019

Michelice Angelista

Aankomst Was aangenaam. Ook meteen een klik met de kinderen. Er waren voor de rest geen kinderen aanwezig, maar de manier waarop jullie onze kinderen toch dat beetje gaven waardoor ze zich heel speciaal voelde.. Daarnaast ook super rekening gehouden met de allergie van onze zoon met lactose intolerantie.. echt top!!

di 20 augustus 2019

T.

Fantastisch gegeten met een geweldige service op een unieke locatie

za 17 augustus 2019

E.

Aanrader om hier te gaan lunchen! Makkelijker te reserveren dan een diner, en minstens net zo goed. Heerlijk menu, hele goede bediening en fijne sfeer. Kaasplankje was ook echt top en het dessert was ook een pareltje om te zien. Al met al had het wat mij betreft niet beter gekund!

zo 11 augustus 2019