account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

WT Urban Kitchen 10e

WT Urban Kitchen 10e

Wat een locatie en wat een uitzicht vanaf de watertoren Utrecht! Dit unieke stuk industrieel erfgoed hebben we omgetoverd tot een zaak waar we trots op zijn. Verdeeld over 3 niveaus kunt u lekker lunchen, dineren, vergaderen en daarnaast hebben we de mogelijkheid van private dining! Kwaliteit en comfort in een vernieuwende losse sfeer en een fijne prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Heerlijk gegeten, leuke bediening en een fantastische locatie. Aanrader!

di 28 januari 2020

L.

We hebben ontzettend genoten. Van het uitzicht, van het heeeerlijke eten, van de sfeer. De bediening was erg goed. Ze kwamen heel regelmatig vragen of we nog wat wilde drinken, zonder dat het storend werd. We hoefden nooit lang te wachten tussen de gerechten, maar er werd ook geen haast gemaakt. En we zaten met zn zessen aan een ronde tafel, wat altijd extra gezellig is omdat je met zn allen een gesprek kan voeren.

za 25 januari 2020

Marco Kemp

Wanneer hebben jullie weer een plekje?

do 23 januari 2020

M.

Echt heerlijk gegeten. De gerechten en de wijn klopten. Goed in de watten gelegd door de bediening. Het was helemaal top!

zo 19 januari 2020