account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wagyu Grill

Wagyu Grill

Onze chef, Wout Bru, heeft opnieuw een uniek concept gecreëerd. Hij heeft zijn ervaring gebruikt voor het samenstellen van een verrassende kaart U kunt genieten van een uitzonderlijke maaltijd en van een onberispelijke service.

Bovendien is de grill zichtbaar vanuit het restaurant, zodat u de magie in de keuken kunt observeren. De gerechten zijn opgevat als kunstwerken, gekleurd en geparfumeerd. Samengesteld met de beste, verse ingrediënten, die het gegrild vlees en vis tot hun recht doen komen.

Wagyu heeft bovendien een groot terras met zicht op het kasteel en de schitterende natuurlijke omgeving van de Ardennen. Dit maakt de ervaring compleet. Wagyu is gloednieuwe hoogstaande gastronomie in Durbuy, kom het ontdekken!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Top!

za 17 oktober 2020

R. uit Merksem

Heel vriendelijk personeel, vlotte bediening. Eten was van uitstekende kwaliteit en werd op een heel originele manier bediend. Suggestiemenu zag er ook heel aantrekkelijk uit.

ma 12 oktober 2020

André Boghemans

Heel lekker gegeten, samen met mijn beauty. Super leuke bediening. Echt!! een aanrader. Hier komen wij zeker nog terug

ma 05 oktober 2020

E. uit Damme-Sijsele

Gewoon het perfecte adres voor een heerlijk stukje vlees, prachtig adresje, we komen zeker terug

wo 30 september 2020