account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Walk 2 Improve

Walk 2 Improve

Welkom bij Walk2improve een praktijk onder leiding van An Van Daele, waar je terecht kan voor kinesitherapie, sportbegeleiding, osteopathie, massage, dynamische zolen.


Bij walk2improve staat de patiënt altijd centraal.

Het maakt niet uit of het nu gaat over een sporter, niet-sporter, man of vrouw: iedere patiënt en elk probleem is verschillend en vraagt dan ook een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. Wij behandelen alle mogelijke gewrichts-, zenuw- of spierklachten die u beperken in uw dagelijkse activiteiten. Dit omvat zowel kinesitherapeutische en manueel therapeutische behandeling van letsels of klachten, als postoperatieve revalidatie.

In het kader van onze behandelingen streven wij naar het best mogelijke resultaat voor de patiënt via een goede combinatie van manuele behandeling, actieve oefentherapie en advies. Op deze wijze zal elke patiënt sterk individueel benaderd worden door een geëngageerde therapeut.

Samen met U werken wij aan een oplossing voor uw klachten en zoeken wij naar mogelijkheden om uw lichaam pijnvrij te laten bewegen.
Stel een vraag