account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Wapen van Bunnik

't Wapen van Bunnik

’t Wapen van Bunnik is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1985 gerund wordt door de familie van der Leest. Na jarenlange horeca-ervaring te hebben opgedaan (bij bijvoorbeeld Postillon hotel) de stap genomen om zelfstandig te gaan. Hun kinderen zijn uiteraard met de horeca paplepel opgegroeid. In een prachtig oud pand aan de vijfsprong van de dorpsstraat tegenover het oude raadhuis staat het ’t Wapen van Bunnik. Het café-restaurant wordt op dit moment gerund door de zoons. Naast ’t Wapen van Bunnik heeft de familie ook sinds 2000 het party- en zalencentrum Locatie 78 overgenomen wat ook in Bunnik staat en sinds 2008 het gezelligste Eetcafé De Jonckheer in Zeist. (voor meer info treft u de link onder aan de pagina)

Doordat de familie zich in al die jaren steeds meer bij Bunnik betrokken ging voelen mede door lokale evenementen en leuke samenwerkingen, willen zij het dorpsgevoel graag in ’t Wapen van Bunnik behouden ondanks de laatste modernisaties in maart 2013. Het gebouw is van binnen en buiten gerestyled, het heeft een modernere en gezellige uitstraling gekregen. Dit komt mede door het sfeervolle interieur en de prachtige tuin die aansluit bij de Krommerijn. De karakteristieke eigenschappen zijn behouden. “Het gebouw past zo mooi in het centrum van Bunnik, prachtig naast het oude raadhuis. Wij blijven ook na de verbouwing bij ons zelf en de kracht die wij hebben als familiebedrijf mede door het prachtige gebouw, het grote terras, de ongedwongen sfeer onderling in de gemeente Bunnik, met onze medewerkers, gasten en kwaliteit die wij nog altijd hoog in het vaandel houden.“

Die visie vindt u ook terug in de smaak van onze gerechten. Een van onze specialiteiten is onze heerlijke Zalm die de keukenbrigade dagelijks zelf rookt. Elke dag weer nieuwe gerechten waar de gasten van ver voor terug komen zoals de diverse bereidingen van mosselen, asperges, wild etc.

Onze keukenspecialisten zijn Frans georiënteerde, zij delen een grote passie voor seizoensproducten en natuurlijk producten uit onze “Kromme rijnstreek”. Daarnaast verzorgen onze collega’s van de bediening graag een sfeervolle en onbezorgde avond voor u en uw gezelschap.

Graag treffen wij u bij ’t Wapen van Bunnik!

Met culinaire & gastvrije groet,

Team ’t Wapen van Bunnik
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ina Hoek

Mijn verjaardag gevierd met mijn gasten en genoten van een heerlijke high tea. Alles prima verzorgd, een gastvrij onthaal en de bediening was vriendelijk, alert en aanwezig zonder teveel aanwezig te zijn! We hebben genoten. Een aanrader!

zo 21 november 2021

Leny Van Domselaar

We hebben het prima gehad en kwamen niets tekort bij ons borrelarrangement Leny van Domselaar

vr 12 november 2021

Eefje Tijsterman

Gezellige sfeer aardige bediening !

vr 12 november 2021

A. uit IJsselstein

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke lunchgerechten

vr 05 november 2021