account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wapen van Rosmalen

Wapen van Rosmalen

Geen zin om te koken maar wilt u toch lekker én verantwoord eten?

Dan biedt Europees & Aziatisch restaurant Wapen van Rosmalen een perfecte uitkomst. Daar vindt u namelijk voor ieder wat wils. Want behalve de alom bekend wok is er ook een bakplaat waar u gerechten kan laten bereiden en is er daarnaast een warm/ koud buffet. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiegelegenheid of een zakendiner. De kinderen kunnen genieten van frietjes en snacks en spelen in onze kinderkamer, elke dag is daar ook een oppas bij.

Het grote aantal zitplaatsen is verdeeld over twee zalen, met ieder een eigen ambiance. De Gildezaal is voorzien van moderne design en warme kleuren, voor een eigentijdse uistraling. De Wapenzaal kent daarentegen een wat meer klassiekere uitstraling. Alle ruimtes zijn voor mindervaliden overigens goed bereikbaar.

Het Wapen van Rosmalen is alle dagen van het jaar geopend, elke dag vanaf 12.00uur. Genieten van een lunch kan bij ons dus ook prima, zo is uitsmijter "Wapen van Rosmalen" bij velen favoriet. Het volledige menu vindt u op onze site.

Het wokbuffet staat doordeweeks vanaf 16.30uur en in het weekend vanaf 16.00uur voor u klaar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marga V d Haterd

We hebben heerlijk gegeten Alles lekker vers Voor groot en klein en van alles wat En ook voor op de gezonde tour Voor herhaling vatbaar Tot de volgende keer

ma 02 augustus 2021

S.

Perfect zijn 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

ma 02 augustus 2021

Nathalie de Vries

Nog steeds superlekker en gezellig. Erg mooi geworden binnen, vooral het buffet/kookeiland.

zo 01 augustus 2021

A.

De bediening verdient een extra pluim! Beleefd, correct met opdienen en afhalen en oplettend en attent en vriendelijk! De ontvangst mag beter georganiseerd worden bij de balie in de hal. Dat verloopt te chaotisch.

zo 01 augustus 2021