account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Bergen op Zoom

Watertuin Bergen op Zoom

Restaurant Watertuin in Bergen op Zoom biedt een eigentijds, uniek, all inclusive concept aan voor ontbijt, lunch en diner. Voor een vast bedrag per persoon geniet je van alle gerechten en dranken.

Restaurant Watertuin biedt diverse wereldkeuken stijlen onder één dak: van de klassieke Franse keuken, de verfijnde Japanse sushi en sashimi, de Mediterrane keuken tot aan Aziatische wokgerechten. Op de diverse Watertuin locaties maken de koks achter de uitgebreide buffetten de gerechten 'live' klaar; sushi, oosterse wokgerechten, T-bone op de Primo-kolenbarbeque, Gamba's op de plancha. Een uitgebreid dessertbuffet met diverse soorten fruit, ijs en o.a. een chocoladefontein maken het compleet.

Creëer je eigen culinaire wereldreis bij restaurant Watertuin in Bergen op Zoom!
  • Kinderspeeltuin
  • Rokersruimte
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Buffet
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

6.6

Gemiddelde score

  • 6.7/10   Kwaliteit
  • 7/10   Service
  • 6.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nancy Duurham

Ondanks personeelstekort altijd lekker eten voorradig, borden worden op tijd opgehaald en het personeel is supervriendelijk. Ga zo door!

za 31 juli 2021

R.

Heerlijk gegeten en gezellig restaurant

za 24 juli 2021

Peter Snoeijers

In een woord: GEWELDIG

wo 16 september 2020

Jeno Haubrich

Het eten was heerlijk, de gastvrijheid was ook goed. De mensen in de bediening waren ook goed. Maar. Het bestellen ging niet helemaal goed, wat we als eerst besteld hadden kwam toen we bijna naar huis gingen. Dus als gevolg dat we veel te veel besteld hadden. We waren aan het ijsje, en toen kwamen de lappen vlees enz. nog. Zonde van al dat voedsel. Er was gewoon te weinig personeel, komt wel door corona ( geen lopend buffet) Wel goed opgelost door de bestel app. Alleen moet je eigenlijk aan kunnen geven bij je bestelling, de hoeveelheid eten, want dat is vaak te veel, of er ligt wat op je bord erbij, wat je toch niet op eet. Dat is erg zonde, en voedsel verspilling. Maar we hebben er heel erg mee gelachen, dus onze avond was oké

zo 23 augustus 2020