account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een indoor speelkamer aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het culinaire aanbod. Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 7.3/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 6.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jolanda De groot

Was onze eerste keer in de watertuin en ik vond het super. Ik was al een paar keer langsgereden maar was een beetje huiverig over het all you can eat principe. Ik was bang dat het een grote , onpersoonlijke boel zou zijn maar dat was zeker niet! Aardige bediening, ontspannen sfeer, lekker eten en ook nog een klimhoek voor de kids zodat je lekker rustig kunt zitten. Wij gaan zeker terug.

za 25 juni 2022

C. Holleman

Personeel is prima en gezellig. Het eten is goed verzorgd. Ziet er allemaal prima uit.

do 23 juni 2022

Y.

Heerlijk gegeten. Bediening was supervriendelijk

za 14 mei 2022

Cees Kooistra

De kwaliteit was gewoon uitstekend, vriendelijke bediening, ook een zeer ruime keuze!

wo 11 mei 2022