account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een indoor speelkamer aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het culinaire aanbod. Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

6.7

Gemiddelde score

  • 6.7/10   Kwaliteit
  • 7.2/10   Service
  • 6.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Azra Iriskic

Super leuke ervaring bij Watertuin in Spijkenisse en daarna ook in Hendrik-Ido-Ambacht! Super lekker gegeten, aardige personeel.Overaal snel geholpen. Voor een vrijdag avond heel rustig geweest!

vr 24 januari 2020

W.

Goed hoor.

do 26 december 2019

John Dealing

Uitstekend kwaliteit Personeel vriendelijk en hulp zijn Heel veel lekkers van te kiezen

do 19 december 2019

N.

Fijne ruimte en heerlijk gegeten

wo 18 september 2019