account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een indoor speelkamer aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het culinaire aanbod. Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit

E.

Gisteren geluncht bij de Watertuin in HI Ambacht. Het was rustig en er werd alle tijd voor je genomen en gezellig een praatje gemaakt tijdens het bakken van je vis of vlees. De zeebaars en kangoeroebiefstuk waren overheerlijk, we hebben er van gesmuld. Ook de ijskoude en espresso en cappuccino waren van heel goede smaak en kwaliteit. Het is er schoon en verzorgd. Onze dochter van 10 zat te stralen! Daarbij is er nu een kortingsactie dus zeer zeker een aanrader.

zo 05 augustus 2018

Rob Dullemond

Lekker gegeten en gedronken. Genoeg keus

vr 27 juli 2018

M.

Heerlijk gegeten,alles heel vers ondanks de hitte, was het er goed vertoeven

wo 25 juli 2018

D.

Leuke locatie, heerlijk gegeten, zeker de moeite waard om terug te komen ! Moe en voldaan weer naar huis gegaan :-)

wo 18 juli 2018