accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

Contact

Social media

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een indoor speelkamer aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het culinaire aanbod. Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 7.5/10Kwaliteit
  • 8.4/10Service
  • 7.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joost van Mil

Heerlijk gegeten met kinderen en ouders. Was een druk bezette avond, maar nergens hoeven wachten. Uiterst vriendelijke bediening van begin tot eind.

za 26 november 2022

G.

Het was erg lekker en werdt goed geholpen bij de wok De kok deed het met plezier Het eten was heerlijk vers

za 19 november 2022

Jonathan van der Meulen

Lekker eten. Zeer vriendelijk personeel. Overzichtelijk Rustige plek met mooie uitstraling.

vr 18 november 2022

J.

Ik vind het altijd fijn om hier te eten. Mn kids zijn onder de pannen in de speelhoek terwijl ik lekker kan eten en praten met mijn familie. Gisteren mijn verjaardag daar gevierd. Ik heb het hartstikke naar mn zin gehad!

zo 13 november 2022