no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

Watertuin Hendrik Ido Ambacht

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. Voor de kinderen is er een indoor speelkamer aanwezig, zodat de ouders rustig kunnen genieten van het culinaire aanbod. Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.9

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit

H.

Heerlijk en gezellig gegeten

wo 09 mei 2018

Peter van der Wulp

ruime keuze en vriendelijk personeel kort samen gevat en zeer geslaagde en smakelijke avond

za 28 april 2018

B.

Prima sfeer...prima eten

di 10 april 2018

C.

Fantastisch...kom snel weer zeker voor 30 april want dan is mijn kind gratis aan het eten bij jullie ...

za 24 maart 2018