account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Naaldwijk

Watertuin Naaldwijk

Altijd al in één van de mooiste tuinen van Nederland willen eten? Bij De Watertuin in Naaldwijk eet je tussen de zwemmende Koi-karpers, de meest exotische planten en er staat zelfs een olijfboom van 900 jaar oud! De Japanse tuinen creëren een bijzondere sfeer die je kunt beproeven onder het genot van één van de arrangementen. Het concept is eenvoudig maar uniek: betaal per uur, per persoon en geniet onbeperkt van de culinaire buffetten. De buffetten bieden traditionele gerechten uit verschillende landen. Dankzij een heuse pizza-oven met lopende band, verse oesters en grote wok pannen zorgt dit restaurant voor een culinaire ontdekkingstocht. Of je nu zin hebt in Aziatisch, Frans of Italiaans: De Watertuin heeft voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.1

Gemiddelde score

  • 7/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 6.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marie Martosoewondo

Het eten was weer heerlijk, vooral de gril-afdeling met de T-bone steak. Ruime keuze en goede service. De locatie is werkelijk prachtig! En we bevonden ons in goed gezelschap.

zo 15 mei 2022

W.

Het was gezellig

za 07 mei 2022

Marian van den Bos

Heel leuk restaurant met een prachtige japanse tuin.

za 07 mei 2022

Erik Macville

De smaak en de kwaliteit van de voedingsmiddelen vonden wij uitstekend. De keuzemogelijkheid uitermate groot. Dit geldt ook voor de geboden dranken.

zo 01 mei 2022