account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Naaldwijk

Watertuin Naaldwijk

Altijd al in één van de mooiste tuinen van Nederland willen eten? Bij De Watertuin in Naaldwijk eet je tussen de zwemmende Koi-karpers, de meest exotische planten en er staat zelfs een olijfboom van 900 jaar oud! De Japanse tuinen creëren een bijzondere sfeer die je kunt beproeven onder het genot van één van de arrangementen. Het concept is eenvoudig maar uniek: betaal per uur, per persoon en geniet onbeperkt van de culinaire buffetten. De buffetten bieden traditionele gerechten uit verschillende landen. Dankzij een heuse pizza-oven met lopende band, verse oesters en grote wok pannen zorgt dit restaurant voor een culinaire ontdekkingstocht. Of je nu zin hebt in Aziatisch, Frans of Italiaans: De Watertuin heeft voor ieder wat wils.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 7.5/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

het was uitstekend

di 07 mei 2019

M.

Was niet enthousiast over het optreden van het koor. Met name te hard.

di 07 mei 2019

E.

Het eten was lekker. Brood echt vers met een knapperig korstje. Voor elk wat wils, voor jong en oud. Ik vind het altijd een feestje wanneer ik er kom voor het ontbijt. De bediening is vriendelijk. En na het ontbijt even een rondje lopen door de tuin om te relaxen.

za 04 mei 2019

Michal Pytel

Dat is leuk plek.

wo 01 mei 2019