account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Schiedam

Watertuin Schiedam

Maak bij De Watertuin in Schiedam een culinaire rondreis langs de verschillende continenten en hun rijke keukens. Kies voor Aziatische wokgerechten, afgewisseld met specialiteiten uit de traditionele Franse keuken of waan je in Italië en haal een pizza uit de authentieke pizzaoven.

Kortom, vis-, vlees- en vegetarische gerechten genoeg! Wedden dat je nauwelijks kunt kiezen? Dit is een culinaire ervaring die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Dus reserveer nu snel een tafeltje bij restaurant De Watertuin in Schiedam.
Stel een vraag
Beoordelingen

6.8

Gemiddelde score

  • 6.7/10   Kwaliteit
  • 7.1/10   Service
  • 6.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joke van den Berg

We hebben hier een babyshower gegeven, div.keren van tevoren contact over gehad, over het aantal personen wat gewijzigd was, maar altijd even vriendelijk en was totaal geen probleem. Vriendelijk personeel en lekker eten.

zo 11 augustus 2019

G.

Wij hebben als team heel erg genoten van het lekkere eten.

do 18 juli 2019

A.

Het eten was heel lekker alles naar wens

za 13 juli 2019

C.m. de Vries

Het was mijn verjaardag en was met 7 personen aanwezig. Wij allen hebben genoten van het lekkere eten en de service en kwaliteit was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

wo 03 juli 2019