account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Schiedam

Watertuin Schiedam

Maak bij De Watertuin in Schiedam een culinaire rondreis langs de verschillende continenten en hun rijke keukens. Kies voor Aziatische wokgerechten, afgewisseld met specialiteiten uit de traditionele Franse keuken of waan je in Italië en haal een pizza uit de authentieke pizzaoven.

Kortom, vis-, vlees- en vegetarische gerechten genoeg! Wedden dat je nauwelijks kunt kiezen? Dit is een culinaire ervaring die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Dus reserveer nu snel een tafeltje bij restaurant De Watertuin in Schiedam.
Stel een vraag
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacqueline Otten

Top avond gehad

di 16 oktober 2018

Sjef Willems

vers en goed verschillende keuze personeel super vriendelijk je voelt je welkom

vr 12 oktober 2018

Judith Van der Steld-Stekkinger

Is een leuk concept als je jarig bent dat je dan gratis mag eten. En het eten is er goed. We zijn nu 2x in Schiedam geweest, omdat wij vanaf maart in Schiedam wonen. Vroeger gingen wij naar Ambacht omdat wij in Papendrecht hebben gewoont. In Schiedam is het veel kleiner maar knusser dan in Ambacht. Vind het altijd lekker bij de Watertuinen te eten.

vr 12 oktober 2018

Marijke Bouman

Lekker eten en goede vriendelijke bediening

di 09 oktober 2018