accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Watertuin Schiedam

Contact

Maak bij De Watertuin in Schiedam een culinaire rondreis langs de verschillende continenten en hun rijke keukens. Kies voor Aziatische wokgerechten, afgewisseld met specialiteiten uit de traditionele Franse keuken of waan je in Italië en haal een pizza uit de authentieke pizzaoven.

Kortom, vis-, vlees- en vegetarische gerechten genoeg! Wedden dat je nauwelijks kunt kiezen? Dit is een culinaire ervaring die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Dus reserveer nu snel een tafeltje bij restaurant De Watertuin in Schiedam.
Stel een vraag
Beoordelingen

6.1

Gemiddelde score

  • 5.9/10Kwaliteit
  • 6.8/10Service
  • 5.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Tournier

Wij hebben met onze familie genoten van een heerlijke avond eten en drinken om de verjaardag van onze (O)pa te vieren. Super vriendelijk verwelkomt en verzorgd door het personeel van de Watertuin bedankt voor de geslaagde avond!

za 20 mei 2023

Agusta Everts

Heerlijk uiteten geweest bij de Watertuinen in Schiedam. Het eten was uitstekend en snel klaar. De sfeer was erg gezellig. Wij zullen zeker weer terug komen voor het lekkere eten en de vriendelijke sfeer.

zo 30 april 2023

D.

Kindvriendelijk, goede service en lekker eten!

di 18 april 2023

Gerrit Wassink

Heerlijk gegeten goed en vriendelijk personeel Ga zo door

ma 10 april 2023