account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Schiedam

Watertuin Schiedam

Maak bij De Watertuin in Schiedam een culinaire rondreis langs de verschillende continenten en hun rijke keukens. Kies voor Aziatische wokgerechten, afgewisseld met specialiteiten uit de traditionele Franse keuken of waan je in Italië en haal een pizza uit de authentieke pizzaoven.

Kortom, vis-, vlees- en vegetarische gerechten genoeg! Wedden dat je nauwelijks kunt kiezen? Dit is een culinaire ervaring die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Dus reserveer nu snel een tafeltje bij restaurant De Watertuin in Schiedam.
Stel een vraag
Beoordelingen

6.6

Gemiddelde score

  • 6.5/10   Kwaliteit
  • 7.2/10   Service
  • 6.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Rozenburg Zh

Nee

di 10 maart 2020

Yvon Van Leeuwen

Goed hoor voor herhaling vatbaar!

do 05 maart 2020

J. uit Rotterdam

Voor de eerste keer in watertuin Schiedam. Wat kleinere locatie waardoor wat knussere sfeer. Personeel allemaal super vriendelijk! Aanrader!

wo 05 februari 2020

Rachel Jansen

Soms lees je van die negatieve recenties maar ik weet nu dat je daar niet van uit moet gaan want was TOP! Voor ons was er geen enkel negatief puntje te vinden alles was super, het eten, de bediening, het personeel, de locatie en sfeer.

di 04 februari 2020