account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Spijkenisse

Watertuin Spijkenisse

Kom gezellig langs bij de Watertuin voor een leuk all-inclusive concept. Niet alleen diner worden hier geserveerd, ook voor een goed ontbijt en een lekkere lunch kun je terecht bij de Watertuin. De inrichting is modern en toch gezellig hierbij vind je veel oosterse invloeden terug. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de vijver in het restaurant. Benieuwd naar de lekkerste all-inclusive gerechten? Kom dan snel eens langs.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martina de Bruin

Het blijft een goed all you can eat restaurant.Je kan eten en drinken wat je wilt....en de keuze is groots.Iedere keer ook nieuwe dingen die ze je ook laten proeven...de vis en grill in 1 woord geweldig.Je hoeft maar te zeggen hoe je het gebakken wilt hebben en het smelt op je tong...wij komen er regelmatig..Leuke acties ook.

za 13 april 2019

Corien Keij

Vanwege mijn 70ste verjaardag gekozen voor de Watertuin, mede omdat de jongste kleindochter hier kan rondlopen en kan spelen en niet de hele tijd hoeft te zitten. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Ik kreeg (zag hem even niet aankomen) een feestelijk toetje van de kinderen en kleinkinderen, onder het zingen van "Lang zal ze leven". Zelfs de kok zong mee. Wat een leuke afsluiting van een gezellige avond. C. Keij

do 11 april 2019

R.

Met mijn verjaardag bij de watertuin geweest,het was onze 1ste keer.Het eten was perfect,de bediening vriendelijk.Het is zeker de moeite waard .

za 06 april 2019

J.

We hebben een super avond gehad bedankt voor de goede service top

do 28 maart 2019