account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wellness azuur

Wellness azuur

In onze wellness kan je gebruik maken van verschillende zaken, namelijk:

Whirlpool
Finse sauna
Infrarood cabine
Onze wellnesslounge
Inloopdouche
Kleedkamer


Als je kiest voor ons standaardpakket, dan kan je steeds de volgende zaken verwachten bij je aankomst:

Shampoo, douchegel en bodylotion
Scrubzout
Water
Een stuk fruit
Etherische oliën (indien gewenst)


Ook is er steeds per persoon een handdoek aanwezig en je kan gerust zelf nog ander badlinnen meebrengen. Daarnaast is er ook een haardroger aanwezig. Dit standaardarrangement is steeds de basis en kan uitgebreid worden naar eigen keuze. Kijk hiervoor zeker eens bij onze arrangementen.


Voor een beter begrip van je voeding en lichaam kan je terecht bij diëtistenpraktijk Lotte De Clercq, in hetzelfde gebouw als de wellness. Tevens vind je het multidisciplinair team 'Gezondheidspunt' in hetzelfde gebouw.


In het gebouw is ook massagepraktijk Zorg.en.Los gevestigd. Wil je nog extra ontspanning, dan kan je een massage koppelen aan je verblijf in de wellness.

De wellness is in de week geopend van 9u tot 21u (op vraag kunnen we langer open blijven) en in het weekend van 10u tot 21u (start laatste sessie). Tijdens deze momenten kan je ons ook telefonisch bereiken. Als we niet kunnen opnemen, spreek je een bericht in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Je kan ons ook steeds via mail bereiken.
  • Jacuzzi
  • Infraroodcabine
Stel een vraag