account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café Willem Albert

Café Willem Albert

Café Willem Albert is de nieuwste toevoeging aan de Grote Markt van Groningen. Hier ben je van ontbijt tot sluitborrel en alles ertussen van harte welkom. Geheel passend bij de naam en de plek worden gerechten geserveerd volgens de ‘nieuwe Nederlandse keuken’, Hollandse gerechten met een moderne twist. Café Willem Albert biedt de mogelijkheid om uitgebreid te dineren, maar ook om een borreltje te doen aan de bar of op het ruime terras. ’s Zomers is het heerlijk vertoeven op het terras aan de Grote Markt en kun je urenlang genieten van de zon en de gezellige stadse drukte.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Janny Zeemans

Het eten was heerlijk. Alles was vers en vol smaak. Zeker een aanrader

za 27 november 2021

H.

Fantastisch eten in schitterend en gezellig restaurant. Erg vriendelijke bediening en aandacht voor allergieën., dat laatste gaat bij veel andere restaurants wel eens fout. Ook mooi servies , al met al een dikke 10!

vr 26 november 2021

Jan Sieders

We hebben een heerlijke avond genoten met een gezelschap van 6 personen. Het eten was precies goed en de service afgestemd. Goede timing van de bediening en in een mooie atmosfeer!!!

vr 26 november 2021

Jeroen de Vries

Ik ben er nu 4 keer geweest in de afgelopen anderhalve maand denk ik, en ik vind het super. Echt een top locatie, ziet er van binnen fantastisch uit, bediening is top en het eten is heerlijk. Jammer dat we al om 20 uur weg moesten maar dat zijn natuurlijk de regels rondom COVID. Graag tot een volgende keer.

wo 24 november 2021