account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wiesen

Wiesen

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Wat een fijne plek, klein maar heel fijn. Zeer prettige bediening en een uitstekende keuken.

za 06 augustus 2022

John Steenbeek

Ja

vr 05 augustus 2022

J.

Heerlijke verrassende gerechten, prachtig opgediend. Ze doen echt hun best om het je helemaal naar de zin te maken. We hadden een fantastische avond met ons gezelschap.

do 04 augustus 2022

J.

Wat een heerlijke avond! Prachtige gerechten, zowel optisch als qua smaak. Bijzonder vriendelijk en attent personeel. Wat wil een mens nog meer.

vr 29 juli 2022