Resengo - Reserveer bij Wiesen in Eindhoven friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Wiesen

Wiesen

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

P. uit Gent

Excellent food and service. Had a great time.

Zo 18 maart 2018

Kitty Paes

Fantastisch kwalitatief zeer goed eten in een ongedwongen ambiance! Echt een culinair avondje uit!!! We komen zeker terug hier.

Do 15 maart 2018

Anoniem Louwaars

In een woord geweldig

Wo 14 maart 2018

H. uit Nuenen

Lunchen in de stad was vandaag een experience. Prima gegeten met uitdagende gerechten in een goede sfeer en een prima ambiance. Als een wat oudere tussen voornamelijk jonge mensen vielen we niet eens uit de toon.

Vr 09 maart 2018