accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Wiesen

Contact

Social media

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 ster
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Heerlijk gegeten!

za 26 november 2022

Gerard van Mulken

Prima diner voor 5 personen, heerlijke en verassende combinaties van smaken

wo 23 november 2022

Ernst van der Zee

We hebben met zijn tweeën geluncht. We waren de enige gasten. Zeer bijzondere ervaring. Veel leuke gesprekken met de mensen van het restaurant. We kregen alle aandacht en er was niets te merken van enig chagrijn omdat er niet meer gasten waren. Kregen zelfs te horen, dat ze nu wat meer aandacht aan de aanwezigen konden geven. Alles was heerlijk. De amuses en de gangen van het verrassingsmenu. De heer Wiessen kwam zelf het hoofdgerecht opdienen. Ik kom graag opnieuw op bezoek

do 03 november 2022

A.

Niet normaal lekker gegeten ! Top dit. Dankjewel. Kom graag nog vaak terug. Gr Toon Stas

vr 21 oktober 2022