account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wiesen

Wiesen

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Een heerlijke 8 gangen signature lunch gegeten met supervriendelijke bediening. Het was een smaaksensatie! Echt een feestje.

vr 09 augustus 2019

Armando van Gent

Eerste keer lunchen bij Wiessen en het was net zo een geweldige beleving als ik gewend ben met het dineren. Hoogstaande gerechten met uitdagende wijnen.

di 16 juli 2019

T. uit Eindhoven

Top avond gehad! Gelukkig hebben we de foto's nog!! haha

ma 15 juli 2019

Josée Hannema

Wij hebben een heerlijke avond gehad bij jullie, lekker buiten gezetten, fijne bediening, goede keuken, het complete plaatje zoals het hoort. Nogmaals dank en tot ziens Vr groet Josée

di 09 juli 2019