account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wiesen

Wiesen

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Super lekkere gerechten ik heb samen met mijn echtgenote echt heerlijk gegeten in een fijne en rustige sfeer

vr 18 januari 2019

H.

De gerechten waren heerlijk, vol van smaken. Ze zagen er prachtig uit, kleine kunstwerkjes. De bediening had aandacht voor alles. We komen beslist nog eens terug!

do 03 januari 2019

robin de Windt

Op aanraden van chef jan mangelschots van restaurant cocotte deze zaak een bezoekje gebracht. Eerst een half dozijntje oesters met kaviaar, fantastisch. En daarna de 8 gangen sigatuurmenu genomen. De gerechtjes waren stuk voor stuk subliem, en voor toch een grote eter als mezelf helemaal voldaan. Als afsluiter een lekkere koffie met zalige toetjes. Wij komen terug. Robin

za 24 november 2018

C.

Helemaal top!

za 03 november 2018