account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wiesen

Wiesen

Yuri Wiesen

Als klein jongetje speelde ik al met potten en pannen. Wanneer we uiteten gingen bestelde ik altijd de meest bijzondere gerechten van de kaart.

Een koksopleiding was een logisch vervolg. Op mijn 16e begon ik als leerlingkok. Ik klom op tot sous chef en chefkok om in 2010 chef van mijn eigen restaurant te worden. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende sterrenchefs. Van hen heb ik de klassieke basis meegekregen.

Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren mijn keuken. Samen met een gedreven team die elke dag weer naar perfectie streeft.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Erg genoten, top gerechten, bediening en ambiance!

za 18 januari 2020

Joris Rooijackers

We waren met 7 personen; de beste n gezelschap met Australiërs, een Ier en 3 Koreanen. Kortom, een bont gezelschap. Allemaal waren zeer enthousiast. Hartelijk dank voor de top avond!

vr 10 januari 2020

E. uit Helmond

Topavond, top service, top gegeten...kortom een echte aanrader!

za 21 december 2019

W.

Bijzonder te ondervinden dat het personeel alles tot in detail in de gaten had en onder controle had. Complimenten aan de Chef.

do 28 november 2019