account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martine Schenkels

Wij hebben echt genoten van jullie formule en danken jullie voor de bereidwilligheid om met ons uurlimiet rekening te houden. Heel graag tot een volgende keer... Martine Schenkels

wo 13 oktober 2021

I. uit Kasterlee

Lekker en verrassend 5-gangen menu Zowel vlees, vis als voldoende groente. Heerlijk dessert.

za 09 oktober 2021

Willy Mertens

Lunch met z'n tweetjes op een zonnige vrijdagmiddag. Zeer vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Ruim interieur en smaakvolle inrichting. Ons vierde bezoek in Puur, en telkenmale originele en heerlijke gerechten. Comfortabele parkeergelegenheid voor je fiets ; ideale "tussenstop" voor een fietstocht in de bosrijke Kempen !

vr 08 oktober 2021

P. uit Hoogstraten

Doe zo verder , jullie zijn top.

do 30 september 2021