no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

peter leysen

Super

vr 20 april 2018

N.

We hadden de menu genomen, echt een aanrader. Eén voor één topgerechtjes. We hadden nog eens geluk met het mooie weer en hebben de hele avond kunnen genieten op het terras.

wo 18 april 2018

A. uit Turnhout

Elke keer weer genieten bij Puur! Heerlijk eten met vlotte bediening en telkens zeer goede kwaliteit.

vr 13 april 2018

N.

Geweldig lekkere, verrassende gerechtjes. Toffe casual bediening, niet te formeel, maar wel af! Gezellig kader!

vr 30 maart 2018