accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Bar/Bistro PUUR

Contact

Social media

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Poppel

Super goede bediening en het eten was culinair hoogstaand. Wij gaan zeker nog eens terug, echt een aanrader!

za 27 mei 2023

Luth De Jongh kom

Heel veel verschillende smaken om te proeven

vr 26 mei 2023

S.

Zeer lekker ! En ECHT prijs kwaliteit 🤩 Wij komen zeker terug Een echte aanrader

vr 19 mei 2023

Huguette Vanhooff

Alles was echt zeer lekker,,de bediening uitstekend heel goed , vriendelijk en het was niet te veel om iets te vragen Ik zal zeker mondeling reclame maken Dikke proficiat doe zo voort

zo 14 mei 2023