account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

A.

Wij hebben erg genoten van ons avondje "Puur". Bediening is top, alles wat we in ons Wapas-menu geserveerd kregen smaakte heerlijk. Prijs/kwaliteit was het ook dik in orde. Wij komen nog wel eens terug!

vr 13 juli 2018

E. uit Ravels

Heerlijk genoten van alle gerechtjes die op tafel verschenen. Ze waren 1 voor 1 top!

do 12 juli 2018

Jeroen Michielsen

Aangenaam verrast. Leuk concept. En zeker niet duur. Buikspek is een gerechtje op sterrenniveau. We komen zeker terug.

wo 11 juli 2018

T. uit Arendonk

Super lekker, mss een tip naast de kinderchampagne ook een kinder gerechtje

zo 17 juni 2018