account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Turnhout

Het was erg lekker en veelzijdig. Super aangename ontvangst!

vr 21 september 2018

J. uit Rijkevorsel

super lekker gegeten.

do 20 september 2018

Wendy Fransen

Geweldig concept! Super vriendelijke bediening!

zo 16 september 2018

E.

We hebben de vijf gangen menu gekozen en waren aangenaam verrast door de smakelijke variatie in gerechten. Alles was mooi verzorgd en lekker. Overigens een dikke pluim voor de aanpassingen in de gerechten vanwege gluten allergie bij één van ons.

wo 12 september 2018