account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Hermans

Héérlijk eten, origineel en met bijzonder veel smaak. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Hier komen we zéker terug !

za 01 december 2018

Marij Laurijssen

Puur is inderdaad Puur,

za 01 december 2018

L.

Aangenaam verrast door de vele lekkere gerechten. Hele vriendelijke bediening, mooi interieur, we komen zeker terug;

vr 30 november 2018

A.

Wederom zéér lekkere verrassende smaken en mooi ogende gerechtjes. Een goede reden om het volgende seizoen zeker terug te komen!

za 24 november 2018