account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar/Bistro PUUR

Bar/Bistro PUUR

Dominique (28) en Lauren (25) vonden elkaar in – hoe kan het ook anders – Spanje. In het idyllische L’Escala (“De beste ansjovis van de hele wereld!”) smeedden de twee al vlug plannen om hun culinaire droom te verwezenlijken.

Een geschikte locatie vonden ze in een oude hoeve aan de Heizijde in Turnhout (“Al had het net zo goed in een dorpje in Spanje gekund.”). Begin 2015 zag PUUR het levenslicht. In datzelfde jaar vierden Dominique en Lauren trouwens nóg een geboorte: die van hun dochtertje Olivia.

Bij Puur is de taakverdeling duidelijk: Dominique staat achter het fornuis – de houtkachel, om precies te zijn – en Lauren zorgt voor de vlotte en ontspannen bediening. Al is PUUR natuurlijk wel meer dan alleen Lauren en Dominique – het is een team van zo’n 15 supergemotiveerde jonge mensen die zichzelf dagelijks weer overtreffen om de zon op je bord te toveren.

We heten je allemaal van harte welkom.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Glenn Van de Poel

Zeer goede en vlotte ontvangst! Goede bediening met zelfs suggesties, de wijn die we bestelden was niet meer aanwezig, maar dankzij de vlotte bediening van de juffrouw stelde ze een andere zeer goede wijn voor, waarvoor dank! Het eten was van goede kwaliteit en lekker! Wij komen zeker nog eens terug! 😄

zo 19 mei 2019

Y.

Super hard genoten bij PUUR. Het was de eerste maar zeker en vast niet de laatste keer! Een dikke pluim voor het ganse team.

do 16 mei 2019

Joyce Van Gael

Super goed eten , en zeee gezellig om te zitten.

vr 03 mei 2019

Walter Anthonis

Het is een fijne keuken die allerlei leuke verrassingen brengt die je anders misschien niet zou bestellen en toch fantastisch lekker zijn.

wo 01 mei 2019