Resengo - Reserveer bij Wilder at the Villa in Beersel friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Wilder at the Villa

Wilder at the Villa

In een oude villa op de grens van Brussel doen we private dining. In een decor van planten, kaarslicht en een haardvuur staat één lange tafel. Het menu van de avond is simpel: één begin uur, één tafel, één menu. Het seizoen beslist over de producten. We serveren een zeven gangen menu met aangepaste wijnen of sappen.

www.maartenvanessche.be voor meer info
  • Culinair
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.8/10   Prijs/kwaliteit

Sven Van Haezendonck

Na Radar en Les Petits Ruisseaux weet chef Maarten zich opnieuw te bevestigen, ditmaal met een geboren gastvrouw aan zijn zij. Wij hebben werkelijk fantastisch gegeten. Al hadden we niet het gevoel dat we op restaurant zaten, maar eerder in de gezellige sfeer van een woonkamer bij iemand thuis. Dit duo gaat nog potten breken. Wij zijn fan!

Wo 25 oktober 2017

H. uit Destelbergen

Schitterende keuken!

Do 19 oktober 2017

Olivier & Carole Deutschmann

Magnifique, tous les plats sont délicieux et fins. On découvre de nouvelles saveurs et de nouveaux arrangements à chaque fois!

Vr 13 oktober 2017

Lieke Stories By Mabel

Maarten kookt op onnavolgbare manier. Uitgepuurd & heerlijk. In een kader dat doet dromen. Ik ben er nog van aan het bekomen (op de best mogelijke manier)

Di 26 september 2017