account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Willem Hiele Pop up

Willem Hiele Pop up

Lieve mensen, Mijn team en ik hebben de tijd genomen om te herbronnen. We staan te popelen om de nieuwe smaken, ideeën en energie die we hebben opgedaan te delen met jullie, op onze nieuwe locatie in de spoelpolders in Oostende. We zijn er bijna… Maar schoonheid wordt nooit geboren uit haastwerk. Een paarsrode avondzon smelt weg in de zee en terwijl ik voorbij de zuilen van de iconische gaanderijen in Oostende wandel, voel ik hoe de lente mij voortstuwt. De verhalen die deze stad en de zee ons influisteren, vertalen zich naar heerlijke ervaringen en ontluikende emoties… Als prelude op de opening van ons nieuwe restaurant, hebben we het grote genoegen om een klein gezelschap uit te nodigen voor een bijzonder diner op een iconische locatie.
Stel een vraag
Beoordelingen

10

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 10/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bert Bruyneel Bruyneel

What a night, 20 bereidingen, en het ene na het andere hoogtepunt. De cohesie tussen de teamleden was opmerkelijk, en de pairings met de wijnen waren top. Dit was een beleving op sterrenniveau.

wo 25 mei 2022

C.

Een schitterende avond ! Alles klopte : de setting , de bediening , topgerechtjes telkens begeleid door soms verrassende maar steeds passende wijnen . En bij dit alles een zeer toegankelijke Willem . Wij voelden ons uitverkoren !

ma 23 mei 2022

L. uit Westerlo

Top

za 21 mei 2022

J. uit Bruxelles

Buitengewoon !

za 21 mei 2022