accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Wima Bowling

Contact

Wij steken heel graag een handje toe om het gezellig te maken met een heerlijke dinnerbox waar weinig werk aan is. Dek je tafel in, doe de doos open en tover smaakvolle gerechtjes op tafel. Een handig stappenplan zal je helpen om de gerechten op de juiste temperatuur te brengen. ook voor Kerst en Oudjaar voorzien wij een complete feestbox. Van aperohapjes tot dessert, compleet en zonder veel poespas.
Op zondag leveren we een luxe ontbijt tot bij jou aan de deur of je kan het komen afhalen in San Marco Village. Of cadeau geven aan de jarige oma of aan je beste vriendin ?
Wij maken het samen gezellig bij jou thuis !
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Saskia Van Miert

Het menu was super lekker, zeker een aanrader.

zo 04 april 2021

Jan Steynen

Fantastisch lekker, meer dan genoeg om op te eten. Voor herhaling vatbaar. Proficiat voor het San Marco Village & Wilma Team

zo 04 april 2021

Veerle Dewyndt

Het eten was zeer lekker en voldoende voor meerdere maaltijden. De uitleg erbij was zeer duidelijk. Voor herhaling vatbaar. Het was perfect zoals altijd.

zo 04 april 2021

Pascale Daemen

Heel lekker, verzorgd ontbijt. Heel juist gedoseerd zodat er niets verloren is gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

zo 04 april 2021