account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wims Resto Bar

Wims Resto Bar

Na 42 jaar De Kruimel Laakdal is het tijd om een andere wind door dit vertrouwde huis te laten waaien.
De tijd die we recent voor mekaar hebben gekregen, heeft ons doen stil staan en ook laten beseffen dat het misschien ook anders kan. Daarom herzien we het vertrouwde concept “De Kruimel” zoals jullie dit al vele jaren kennen. Een nieuwe kaart, een nieuw concept en dus ook een nieuwe naam.
Wij gaan voor een nieuwe lekkere keuken: betaalbaar en met verse ingrediënten zoals jullie dit steeds van ons gewend zijn geweest. Heerlijk eerlijke gerechten, maar nu aangepast aan de seizoenen en weliswaar beperkter in keuze. Hierdoor heeft Wim extra tijd om nog meer zijn hart en ziel te steken in de gerechten Hij doet dit op een originele manier en met een knipoog naar lokaal. De sublieme smaak van deze gerechten wordt begeleid door speciale bieren en wijnen die moeiteloos voor u uitgekozen worden indien u dit wenst. Bovenal zal er met dit nieuw concept meer tijd zijn voor u, de klant – vriend - collega.
Om jullie zo goed mogelijk te kunnen verwennen, zullen er dan ook geen afhaalgerechten meer zijn.
De plaatsen zijn beperkt, dus zeker en vast op tijd reserveren zodat wij voor u een zitje vrij kunnen houden!
De gebruikelijke kanalen blijven van toepassing. Telefonisch op 0468090115 ofwel online via onze nieuwe website www.wimsrestobar.be of via www.resengo.com.
Wij kijken er met veel enthousiasme naar uit om jullie vanaf woensdag 9 juni 2020 opnieuw te mogen verwelkomen – ontvangen en vooral soigneren in onze nieuwe
Wims´ Restobar

Wim en Brigitte
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • € 25 - 50
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Fabrice Marien

Verfijnd eten aan een eerlijke prijs. Voor herhaling vatbaar!

zo 28 november 2021

L.

Heel lekkere 3 gangen menu gegeten voor een eerlijke prijs Voor herhaling vatbaar!

za 27 november 2021

E.

Heerlijke keuken met verfijnde gerechten, je proeft kwaliteit op jou bord. Een mooi kader en een vlotte vriendelijke bediening. Alles wat je nodig hebt voor een avond gezellig en lekker tafelen.. Wij zijn alvast fan van het nieuwe concept!

za 20 november 2021

A.

Altijd goed

za 13 november 2021