account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wolf Atelier

Wolf Atelier

Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte middag of avond voorschotelen. Niet alleen op het bord, maar ook in de service, sfeer en de muziek. Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, is geinspireerd op Michael's geboorteland Oostenrijk.

Naast het lunchmenu heeft hij sinds kort ook een TARTAR-IA gelanceerd met 6 verschillende tartaren in 3 maten. Kies een tartaar met wat bijgerechten, combineer het met een gin & tonic, mooi glas wijn, champagne of sapje. Happy days!

Michael Wolf verdiende zijn sporen o.a. bij Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy. In zijn restaurant is hij elke dag bezig om vernieuwende gerechten te creëren - vandaar: Atelier. Verwacht kleine, verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Net zo indrukwekkend als zijn gerechten is de locatie: Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug, vlakbij Amsterdam Centraal Station.
Stel een vraag