account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Woodstock

Woodstock

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Wij hebben heerlijk gegeten! We werden verrast door de uitgebreide toelichting en mochten zelfs de verschillen tussen de diverse soorten vlees “voelen” en bekijken. Na het ruime voorgerecht wilden wij even “uitrusten” voor het hoofdgerecht kwam, dit was geen probleem. Wij zijn echt in de watten gelegd en de smaak van het eten en het drinken was voortreffelijk. Complimenten!

za 09 maart 2019

M.

Heerlijk gegeten en gedronken. Super gezellige avond in een sfeervol restaurant met leuk vlot personeel dat ook weet wat er op de borden ligt. Jammer dat je tijdens je dessert en later koffie nog steeds de sterke bak,- en grill lucht ruikt door de open keuken.

za 23 februari 2019

Rian van Schijndel

Wat hebben we weer een gezellige avond gehad. Dat én daarbij ook nog eens heerlijk gegeten. Goed stuk vlees. Heerlijke verse vis. Lekkere pure gerechten. Mooie vormgeving - het oog wil ook wat. Bedankt voor de fijne avond. Groetjes van ons, Rob Rian Heidi Monique en Eric.

za 16 februari 2019

T.

Het kan dus wel in Oss! Buurman Louis en Grillkamer kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden, goede sfeer en aandacht van gastvrouw en kok! En dat alles ook nog betaalbaar (niet goedkoop maar zeker niet te duur). Ik weet waar ik de volgende keer naar toe ga als ik goed wil eten!

wo 06 februari 2019