account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Woody's House

Woody's House

Voel u thuis in een "natuurlijke" en vriendelijke omgeving in Steenwijk.
www.woodyshouse.nl nodigt u uit om te genieten van zijn heerlijke gerechten, welke allemaal bereid worden in "Woody's Lab". Onder andere sappige steaks, biologisch vlees of duurzame vis en vanzelfsprekend vegetarische schotels. Voor de kinderen lekkere kindergerechten. Terwijl de kinderen zich na het eten vermaken in het kinderspeelhoekje/ filmzaaltje, kunt u relaxen en eventueel nog nagenieten van een dessert of een heerlijk kopje koffie, fair trade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Foliena Feenstra

Zelden zulk fantastisch vlees gegeten. Heerlijk alle bijlagen, waar je niet per stuk voor hoeft te betalen en extra van kunt bij bestellen. De sfeer is goed in het team, dat merk je gelijk. Kortom, een top restaurant!

zo 20 januari 2019

Hans Groen

Geweldige avond gehad met onze zoons en schoondochters ter ere van ons 40 jarig huwelijk. Het eten was heerlijk, niet te veel en niet te weinig en lekker bereid. Het personeel was helemaal geweldig: want toen ze door een speach van 1 van knze zoons in de gaten kregen dat wij 40 jaar getrouwd waren kwamen ze spontaan met felicitaties en kadootjes aanzetten. Hartverwarmend. Het was al ons favoriete restaurant in Steenwijk en nu helemaal.

za 19 januari 2019

E.

tomatensoep was heerlijk vlees precies goed gebakken nagerecht zalig

zo 13 januari 2019

Vincent Kisteman

Het was weer super. Als je mensen uitnodigt en je gaat naar Woody's weet je dat het goed is.

za 12 januari 2019