no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Yankee Doodle Drachten

Yankee Doodle Drachten

Kom langs bij het leukste USA familierestaurant in Drachten! Yankee Doodle serveert de lekkerste Amerikaanse specialiteiten. 2,5 Uur genieten van het buffet met ruime keuze uit onder andere vlees- vis- vegetarische gerechten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de diverse diëten en allergieën. Echt voor ieder wat wils! Ook voor de kinderen is er heel veel aandacht. Ieder weekend een ander thema (kijk op onze facebookpagina) in de KIDSCLUB, waar nanny's de kinderen schminken en met ze gaan knutselen. Reserveer een tafel en kom snel langs!
Wilt u de ervaring nog leuker maken kijk dan op onze website voor de Fun Diners, zoals LASERGAMEN, BOWLEN of een filmpje pakken!

Wilt u een kijkje nemen via een virtual tour in Yankee Doodle Drachten, volgens velen het mooiste restaurant van Nederland? Kopiëer dan de volgende link naar uw adresbalk:
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit

M.

Eten was goed! Personeel vriendelijk en schoon

za 31 maart 2018

Hendrik Meijer

We werden prettig ontvangen en naar de tafel begeleid. Een goed assortiment en een leuke bediening. Is voor herhaling vatbaar.

do 29 maart 2018

J.

Ruime keuze . Goede kwaliteit en vriendelijke service . Heerlijk gegeten.

wo 28 maart 2018

J.

Wij hebben het super naar ons zin gehad ..... en we hebben gezellig en lekker gegeten !!! Daarom gaan we aanstaande vrijdag nog maals bij jullie eten ...... tot vrijdag !!!!

do 22 maart 2018