account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yankee Doodle Drachten

Yankee Doodle Drachten

Kom langs bij het leukste USA familierestaurant in Drachten! Yankee Doodle serveert de lekkerste Amerikaanse specialiteiten. 2,5 Uur genieten van het buffet met ruime keuze uit onder andere vlees- vis- vegetarische gerechten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de diverse diëten en allergieën. Echt voor ieder wat wils! Ook voor de kinderen is er heel veel aandacht. Ieder weekend een ander thema (kijk op onze facebookpagina) in de KIDSCLUB, waar nanny's de kinderen schminken en met ze gaan knutselen. Reserveer een tafel en kom snel langs!
Wilt u de ervaring nog leuker maken kijk dan op onze website voor de Fun Diners, zoals LASERGAMEN, BOWLEN of een filmpje pakken!

Wilt u een kijkje nemen via een virtual tour in Yankee Doodle Drachten, volgens velen het mooiste restaurant van Nederland? Kopiëer dan de volgende link naar uw adresbalk:
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Wij hebben ontzettend genoten, we waren erg verrast toen we binnen kwamen. Leuke inrichring, lekker eten en leuk voor kinderen.

wo 22 augustus 2018

Jenny Booijenga

Verjaardag van onze zoon gevierd. Zoals gewoonlijk was het weer goed. Ondanks dat het niet druk was. Toch ruim assortiment zoals we gewend zijn van yankee doodle.

di 31 juli 2018

Bianca Visser

Heerlijk vers vlees en genoeg keuze. Super vriendelijk personeel en voor de kinderen een piraten speelschip en ze werden geschminkt. Top avond!

zo 22 juli 2018

C.

Zelf heb ik een noten/pinda allergie, deze werd serieus genomen en werd mij aangeboden om een rondje met de serveerster te maken. Verder was het eten heerlijk en hebben wij genoten!

vr 20 juli 2018