account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Breda

Yoghurt Barn Breda

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.

Wil je echt eens bijzonder genieten? Reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere Barn High Tea of Barn Brunch. Vele duizenden fans gingen je voor, dus de kans is groot dat je er weleens een foto van voorbij hebt zien komen of erover hebt gelezen. De Barn High Tea en de Barn Brunch worden geserveerd op een prachtig, stoer dienblad met daarop onze Yoghurt Specials gecombineerd met verschillende soorten lekkers. Denk bij de Brunch aan knapperige croissants en een frisse fruitsalade en bij de High Tea aan verschillende soorten home made gebakjes, Barn Toast en broodjes met hartige yoghurtdip. Ideaal om gezellig te genieten met vrienden, vriendinnen en familie of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje, baby shower of groepsuitje. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.yoghurtbarn.nl. Loei lieve groet en hopelijk tot ziens in de Barn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Ik heb een hele fijne middag gehad. Met heerlijk eten, vriendelijk personeel en een super service. Een vriendin en ik kwamen voor een high tea, deze gaf ik haar nog voor haar verjaardag. Tijdens het eten kwam er een brownie met kaarsjes op tafel! Ontzettend leuk. Complimenten!

di 10 maart 2020

M.

Was een leuke middag met verschillende lekkernijen en lekkere thee!

za 29 februari 2020

W.

Bij aankomst lang wachten op onze brunch, terwijl we toch ruim van te voren hadden gereserveerd. Wij vonden het beleg van. de sandwich niet lekker, brood was oud. Cake was droog en smaakte ‘oud’. Werd niet gezien door medewerker dat we wat wilden bestellen. Uiteindelijk zelf maar naar de balie gelopen. Hierna weer ontzettend lang wachten op koffie. Conclusie: wat een heerlijk verjaardagskado moest worden voor mijn vriendin werd een grote teleurstelling !! Aangegeven bij het afrekenen maar werd niet op gereageerd.

vr 28 februari 2020

R.

Uitstekend eten en erg gezellig

vr 21 februari 2020