account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Haarlem

Yoghurt Barn Haarlem

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.

Wil je echt eens bijzonder genieten? Reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere Barn High Tea of Barn Brunch. Vele duizenden fans gingen je voor, dus de kans is groot dat je er weleens een foto van voorbij hebt zien komen of erover hebt gelezen. De Barn High Tea en de Barn Brunch worden geserveerd op een prachtig, stoer dienblad met daarop onze Yoghurt Specials gecombineerd met verschillende soorten lekkers. Denk bij de Brunch aan knapperige croissants en een frisse fruitsalade en bij de High Tea aan verschillende soorten home made gebakjes, Barn Toast en broodjes met hartige yoghurtdip. Ideaal om gezellig te genieten met vrienden, vriendinnen en familie of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje, baby shower of groepsuitje. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.yoghurtbarn.nl. Loei lieve groet en hopelijk tot ziens in de Barn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Bakker

We hadden een geweldige high tea. Veel verschillende gerechten allemaal even lekker. Wat je niet opeet kon je meenemen

za 19 oktober 2019

A.

Het personeel was super vriendelijk en hield super goed rekening met de allergie aanvraag. Kortom, een super high tea gehad!

za 19 oktober 2019

Lara Hohensteijn

Ik heb echt genoten met mijn dochter. Alles wat wij lekker vinden zit erbij. Als je van yoghurt en gezond eten houdt ben je hier echt op je plaats. We konden niet alles op en hebben wat meegenomen.

do 17 oktober 2019

Marie-Lizanne de Jonge

High Tea met vriendinnen gedaan, i.v.m. een verjaardag. Ik was al fan van de Yoghurt Barn en dat is alleen maar meer geworden! Heerlijke hapjes .... en verre van zuinig; echt lol (en een volle buik) voor je geld. Wat over is mag je mee naar huis nemen, indien dat lukt (yoghurt is wat lastig). En wat ze sowieso óók nog leuk hebben gedaan, is dat je de mogelijkheid hebt om het "toetje" (ik vond ALLES een toetje :-) als een tegoed kaartje te ontvangen. Leuk sfeertje, lekkere hapjes en drankjes .... goeie koffie en vriendelijke meiden.

zo 13 oktober 2019