accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Contact

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Swe hadden glutenvrije hightea Het was echt heel erg lekker

vr 11 november 2022

A.

Overheerlijke high tea! Meer dan genoeg lekkers te eten en lekkere smaken verse thee. Voor het toetje op de tegoedbon komen we nog een keer terug!

wo 12 oktober 2022

Anke Ling

Het was weer heerlijk. De locatie is gezellig het personeel vriendelijk en het eten voortreffelijk. Kortom een geslaagde high tea.

vr 30 september 2022

R.

Het is een heerlijke hightea maar best veel.

za 23 juli 2022