account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Yoghurt Barn Nijmegen

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Al het eten was heerlijk en de specisle thee smaken maakt de high tea helemaal af! De frozen yoghurt konden we niet meer op, maar daarvoor komen we zeker nog een keertje terug.

ma 19 augustus 2019

D. uit Horst

Ontzettend lekkere high tea en van een goede kwaliteit. We hebben zo’n beetje alles uit het assortiment gehad, en het was allemaal van dezelfde kwaliteit. De hoeveelheid was meer dan genoeg en er was genoeg afwisseling.

za 17 augustus 2019

N.

Heerlijke high tea gehad die zeker voor herhaling vatbaar is!

za 27 juli 2019

T.

Nadat we binnenliepen sprak minuten lang geen medewerker ons aan. Uiteindelijk hebben we zelf iemand aangesproken en werden we met halve aandacht geholpen. Vervolgens bleek onze reservering geannuleerd, terwijl ik de dag ervoor nog een bevestiging in de mail had. Na wat gedoe mochten we toch de High Tea doen. Het was die dag 30 graden en binnen is geen airco, dus we wilden liever geen thee, maar kregen dan alleen water na flink wat vragen. Personeel was niet makkelijk aanspreekbaar en het laatste gedeelte van de High Tea werd vergeten.

za 27 juli 2019