account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Yoghurt Barn Nijmegen

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tamara Gommers

We hebben nog nooit zo een lekkere high tea op. Het was zo veel. Eigenlijk te veel. Alles was goed. Ook de bediening en het is heel gezellig binnen. We gaan hier zeker nog een keer komen

ma 14 september 2020

Femke Femke pruyn

Superlekker gegeten weer en bovendien genoten van het heerlijke plekje in jullie Barn!

do 10 september 2020

M.

Bij binnenkomst hebben we onze contactgegevens genoteerd. Daarna liepen we door naar de balie om te melden dat we een high tea hadden gereserveerd, maar toen werd ons gezegd dat we bij de deur moesten wachten en dat er een collega naar ons toe zou komen en dat we onze contactgegevens achter moesten laten. Wij lopen terug naar de deur. Vrij kort daarna komt er een vrouw binnen die niet haar contactgegevens noteert en meteen naar de deur loopt. Dezelfde medewerker zegt tegen deze vrouw dat ze ergens kan gaan plaatsnemen en dat haar bestelling dan wordt opgenomen. Vrij verbaasd keken wij (vriendin en ik) elkaar aan. Deze mevrouw werd namelijk niet medegedeeld dat zij haar gegevens moest achterlaten en even bij de deur moest gaan wachten. Nadat ook wij werden geholpen, werd ons aan tafel nogmaals gevraagd of we onze contactgegevens hadden achtergelaten. Dit werd niet gedaan bij de andere mevrouw. Wij vonden deze ongelijke behandeling vrij vreemd. Ook omdat wij hadden gereserveerd en onze gegevens dus al bekend waren. Daarnaast duurde het vrij lang voor iemand naar ons toe kwam en ons uitleg gaf over de high tea. Medewerker gaf aan dat ze het tafeltje zou schoonmaken maar dat is niet gebeurd. Toen werd het servies al gebracht. We hebben toen zelf maar gevraagd of ze het tafeltje even wilde schoonmaken aangezien er vuil op lag. Dit heeft ze toen wel meteen gedaan. Verder geen opmerkingen over de hightea. Die was, op de red velvet cake na (deze is nogal droog) , heerlijk! We vonden het wel een beetje vreemd dat er een bijna leeg potje thee werd neergezet. Daar kon nog geen zakje mee worden gevuld. We hebben toen gevraagd of het bijgevuld kon worden. Dat is toen gedaan. Daarnaast mochten we de dingen die we niet op konden meenemen in een doosje en kregen een tegoedbon voor een frozen yoghurt. Dat was wel goede service! De high tea is dus een aanrader, maar aan de service en klant gelijke behandeling bij YB Nijmegen kan nog wel wat worden verbeterd.

zo 30 augustus 2020

A. Sarkol

Het was super lekker en super gezellig. Ik was samen met mijn moeder en een vriendin van me geweest. Mijn vriendin is zwanger dus daar hadden ze super netjes rekening mee gehouden. Het was lekker rustig, het eten was super gevarieerd en vulde echt goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

di 25 augustus 2020