account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Yoghurt Barn Nijmegen

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annelot Keizer

Wij hebben genoten van de high tea! Echt ALLES was lekker, de cheesecake, bietenwraps en carrotcake waren favoriet :) tip: probeer de Notendroom thee. Wij raden deze high tea zeker aan!

vr 14 juni 2019

L. uit Nijmegen

Van High tea de luxe genoten. Toen we na afloop weg wilden gaan bleek, zo gaf een medewerker aan, dat we nog frozen yoghurt zouden krijgen. Netjes 2 tegoed kaartjes voor gekregen om ander keertje nog van te genieten. Leuke locatie

wo 22 mei 2019

F.

Ontzettend lekkere high tea gehad in Nijmegen! Leuk ook dat ze voor mijn vriendinnetje blauwe ballonnen aan het bord hadden gedaan omdat zij een jongetje verwacht.

za 11 mei 2019

Femke Pruyn

Heerlijke high tea weer, genoten! De bietenwrap mag wat meer smaak aan toegevoegd worden. Verder heerlijke dips, brood, taartjes en meer..! Wij komen zeker weer terug!

ma 06 mei 2019