account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Yoghurt Barn Nijmegen

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Ik vind de high tea een beetje overpriced als ik eerlijk ben. De yoghurtjes waren vers maar over de rest waren we minder te spreken. Zeker de vier kleine broodjes, dipjes en een paar komkommer reepjes maakte het een beetje goedkoop. Helaas kwam het personeel ook niet vragen of wij nog extra thee zouden willen. Van onbeperkt thee hebben wij geen gebruik kunnen maken. Het plekje waar we mochten zitten, aan het raam, was wel erg leuk en de zaak ziet er mooi rauw uit.

wo 14 oktober 2020

Karin Van Dijk

Wat goed dat jullie meegeven waT niet opgegaan is. En dat jullie het zelfs bewaren en wij konden gaan winkelen. Een goed voorbeeld 👍👍

ma 12 oktober 2020

D. uit Beuningen

Heerlijke hightea, extra lekker door de heerlijke yoghurtjes en zelfgemaakte taart en alles glutenvrij en het was zoveel dat we de ijsjes niet eens op konden, maar daarvoor kregen we zelfs een tegoedbon!

za 10 oktober 2020

F.

Heel leuk ingerichte zaak, gastvrije ontvangst en erg vriendelijke bediening.

zo 04 oktober 2020