account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Nijmegen

Yoghurt Barn Nijmegen

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anouk Sluys

TOP service ! Alles was vers en lekker en ook aan een bakje water voor de hond werd gedacht :)

di 12 november 2019

T.

Top

di 12 november 2019

J.

Het was een perfecte goed verzorgde high tea, en de bediening was érg goed.

ma 11 november 2019

Tatiana van Doesburg

De baby shower was een daverend succes! Leuke locatie, fijn personeel en het eten/thee was heerlijk. Zeker een aanrader en komen zeker een keer terug.

za 02 november 2019