account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Rotterdam

Yoghurt Barn Rotterdam

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.

Wil je echt eens bijzonder genieten? Reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere Barn High Tea of Barn Brunch. Vele duizenden fans gingen je voor, dus de kans is groot dat je er weleens een foto van voorbij hebt zien komen of erover hebt gelezen. De Barn High Tea en de Barn Brunch worden geserveerd op een prachtig, stoer dienblad met daarop onze Yoghurt Specials gecombineerd met verschillende soorten lekkers. Denk bij de Brunch aan knapperige croissants en een frisse fruitsalade en bij de High Tea aan verschillende soorten home made gebakjes, Barn Toast en broodjes met hartige yoghurtdip. Ideaal om gezellig te genieten met vrienden, vriendinnen en familie of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje, baby shower of groepsuitje. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.yoghurtbarn.nl. Loei lieve groet en hopelijk tot ziens in de Barn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Het was erg gezellig, eens wat anders dan de “standaard” high tea en super veel Leuk dat het toetje als tegoedbon mee kon zodat we daar een andere keer nog van kunnen genieten

di 22 oktober 2019

Ada Visser

Gezellige omgeving. Prima bediening ,aardig en attent. Heerlijke high tea met teveel lekkere dingen. Mochten wat over was lekker meenemen voor thuis.

ma 21 oktober 2019

M.

Erg gezellige plek met ontzettend lekker eten. Zeker een aanrader voor een high tea. En wat ontzettend leuk dat er voor mijn jarige vriendin een versierde stoel was. top.

di 15 oktober 2019

Marcel De Kok

Super leuk restaurant, aardige bediening. Alles werd vriendelijk en snel (niet gehaast) op tafel gezet en het was allemaal even lekker. Als je het niet op kunt, vraag om een doosje om het mee naar huis te nemen. Geen probleem.

zo 13 oktober 2019