account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Rotterdam

Yoghurt Barn Rotterdam

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.

Wil je echt eens bijzonder genieten? Reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere Barn High Tea of Barn Brunch. Vele duizenden fans gingen je voor, dus de kans is groot dat je er weleens een foto van voorbij hebt zien komen of erover hebt gelezen. De Barn High Tea en de Barn Brunch worden geserveerd op een prachtig, stoer dienblad met daarop onze Yoghurt Specials gecombineerd met verschillende soorten lekkers. Denk bij de Brunch aan knapperige croissants en een frisse fruitsalade en bij de High Tea aan verschillende soorten home made gebakjes, Barn Toast en broodjes met hartige yoghurtdip. Ideaal om gezellig te genieten met vrienden, vriendinnen en familie of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje, baby shower of groepsuitje. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.yoghurtbarn.nl. Loei lieve groet en hopelijk tot ziens in de Barn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eline Kors

Mijn dochter was jarig en ze hadden het heel leuk versierd. Het eten en de thee was echt heerlijk!! Normaal schrijf ik geen recensies maar ze verdienen het! Het was super gezellig en ik zal hier zeker vaker heen gaan!

di 03 augustus 2021

R.

Heerlijke maaltijd en fijne mooie tent met een duurzame missie! Het enige minpunt was dat het theewater gauw koud werd vanwege de enkelwandige theepot. En dat er op een gegeven moment niet meer bij ons gevraagd werd of we nieuw theewater wilden. Ook leek sommige losse thee een beetje oud omdat het niet echt smaak af gaf.

vr 23 juli 2021

Marcelle Horstink

Wil je een keer geen standaard high tea dan is dit de plek. Heerlijk, goed verzorgd, leuke locatie in Rotterdam en niet te vergeten vriendelijk en service gericht personeel. Zeker een aanrader.

di 20 juli 2021

Yvette Kraaij

Wat een heerlijke high tea ! Het was zeker genoeg en erg gevarieerd. Wat over was mochten we meenemen in een doosje. En we kregen een Frozen yoghurt kaartje voor later om te komen halen. Personeel was super vriendelijk en kwam op tijd nieuw water halen. Ik kom hier graag😊

ma 19 juli 2021