account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yoghurt Barn Rotterdam

Yoghurt Barn Rotterdam

In 2012 begon voor ons het yoghurtavontuur met een geweldig idee, ontzettend veel passie en de ambitie om iedereen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van yoghurt. In de afgelopen jaren is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt, en daar zijn we heel trots op! Met 10+ locaties door het hele land hopen wij al onze gasten te kunnen inspireren met en rondom yoghurt. Yoghurt is namelijk verrassend en super lekker: whole day, every day. Onze Barns hebben een knusse, originele en herkenbare uitstraling, zodat iedereen zich er thuis voelt. Onze Barnista’s staan altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden, gasten te inspireren en het yoghurtfeestje compleet te maken.

Wil je echt eens bijzonder genieten? Reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere Barn High Tea of Barn Brunch. Vele duizenden fans gingen je voor, dus de kans is groot dat je er weleens een foto van voorbij hebt zien komen of erover hebt gelezen. De Barn High Tea en de Barn Brunch worden geserveerd op een prachtig, stoer dienblad met daarop onze Yoghurt Specials gecombineerd met verschillende soorten lekkers. Denk bij de Brunch aan knapperige croissants en een frisse fruitsalade en bij de High Tea aan verschillende soorten home made gebakjes, Barn Toast en broodjes met hartige yoghurtdip. Ideaal om gezellig te genieten met vrienden, vriendinnen en familie of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje, baby shower of groepsuitje. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.yoghurtbarn.nl. Loei lieve groet en hopelijk tot ziens in de Barn!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

De high tea is een goed concept met veel verschillende dingen.

di 16 november 2021

Liesbeth Hoefkens

Heerlijke high-tea. Weer eens wat anders dan de standaard bonbons-sandwiches en scones.

di 09 november 2021

A.

De reservering voor de high tea voor 6 personen stond niet in het systeem maar binnen een half uur stond de tafel vol met lekkers. De medewerkers waren erg vriendelijk. De sapjes voor de kinderen moesten we erg lang op wachten en de theeglazen waren niet allemaal goed schoon. Het eten was lekker maar ik had wat meer variatie verwacht van warme en koude gerechten.

zo 17 oktober 2021

Sandra Van Katwijk

Super lekkere hightea gehad. Moest wel echt uitbuiken zoveel was het. Het smaakte allemaal heel lekker. Mooi opgemaakt ook. Een pluim voor jullie!!

do 07 oktober 2021