accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Yonex Center

Contact

Social media

Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel is dit de beste badmintonzaal van de regio, zelfs van het hele land. Een vergaderzaal, ruime showroom en gezellige bar maken het plaatje compleet.

Het complex wordt op een ecologisch verantwoorde manier verwarmd door gebruik te maken van zonnepanelen en warmtewisselaars voor de vloerverwarming. Het Yonex Center biedt haar bezoekers de beste vloer, verlichting en verwarming aan in combinatie met de beste rackets, schoenen en shuttles.
De 5 terreinen kunnen vanaf nu ook individueel gehuurd worden: 24uur op 24, 7 dagen op 7. Het hele Yonex Center draait automatisch en onbemand. Reserveren kan online via de tab RESERVATIE. Kies een datum, tijdstip en terrein – betaal online – en u krijgt een toegangscode.


Experience days
Elke week zal een badmintonclub worden uitgenodigd om in dit gloednieuwe complex een unieke ‘Yonex Experience’ te beleven. Terwijl de helft van de groep tijdens een workshop professionele uitleg krijgt over de allerlaatste rackets, schoenen en shuttles, zal de andere helft dit nieuwste materiaal onder toeziend oog van een trainer testen. Uniek materiaal in een unieke omgeving! Interesse hiervoor? Contacteer ons aub!
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Marnef

Top terrein voor een schappelijke prijs. Alle voorzieningen, modern, proper, goed onderhouden. Handig reservatiesysteem. Kan niet beter. Heel blij met het Yonex centrum!

vr 17 maart 2023

S.

Top!

za 04 februari 2023

Werner Van den Eynde

Toplocatie!

wo 18 januari 2023

Bjorn Bosmans

Het was aangenaam dat je iets te drinken kon kiezen en cash kon betalen in de trust bar. Ook was de muziekinstallatie aangenaam die je kon koppelen met je gsm. + je kan de juiste schoenen die men mag gebruiken gratis gebruiken om het spel te voltooien.

vr 06 januari 2023