account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yonex Center

Yonex Center

Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel is dit de beste badmintonzaal van de regio, zelfs van het hele land. Een vergaderzaal, ruime showroom en gezellige bar maken het plaatje compleet.

Het complex wordt op een ecologisch verantwoorde manier verwarmd door gebruik te maken van zonnepanelen en warmtewisselaars voor de vloerverwarming. Het Yonex Center biedt haar bezoekers de beste vloer, verlichting en verwarming aan in combinatie met de beste rackets, schoenen en shuttles.
De 5 terreinen kunnen vanaf nu ook individueel gehuurd worden: 24uur op 24, 7 dagen op 7. Het hele Yonex Center draait automatisch en onbemand. Reserveren kan online via de tab RESERVATIE. Kies een datum, tijdstip en terrein – betaal online – en u krijgt een toegangscode.


Experience days
Elke week zal een badmintonclub worden uitgenodigd om in dit gloednieuwe complex een unieke ‘Yonex Experience’ te beleven. Terwijl de helft van de groep tijdens een workshop professionele uitleg krijgt over de allerlaatste rackets, schoenen en shuttles, zal de andere helft dit nieuwste materiaal onder toeziend oog van een trainer testen. Uniek materiaal in een unieke omgeving! Interesse hiervoor? Contacteer ons aub!
  • Badminton
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sivabalan Kathirvelu

It was awesome to be there and to play. Nice environment. Really enjoyed a lot.one of the best badminton court I have ever seen in Belgium

vr 21 augustus 2020

T. uit Borgerhout

Yonex Center is gewoon dé beste plaats om te gaan badmintonnen. Het systeem om zelf binnen te kunnen; de online reservatie,... Het wijst zichzelf allemaal uit. En jah, de vloer, hé. De ideale vloer! Ik krijg gemakkelijk blessures, maar op deze vloer durf ik me echt helemaal uit te leven.

ma 06 juli 2020

Tom Van Hoomissen

Top, zeker een aanrader.

do 14 november 2019

Christophe Lepere

Was een top ervaring . Eindelijk iets gevonden dat we als koppel kunnen doen wanneer we willen . Jullie hebben Een nieuwe klant erbij ,merci. Mvg, Christophe Lepere

za 03 augustus 2019