accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Yuzu

Contact

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.
De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan markt verse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We hebben wéér fantastisch gegeten!

za 23 september 2023

N.

Geweldig!

vr 15 september 2023

J.

Top geregeld! Tot binnenkort :)

zo 10 september 2023

Amiëlla Agteres

Het eten was zoals altijd weer top! Qua bediening hadden we een jonge man die ons aan tafel hielp de hele avond. Als ik het goed heb gehoord een jaar of 17/18. Hij deed het echt heel goed, was zeer beleefd en gaf ons heel goed advies. Erg prettig.

vr 01 september 2023