account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yuzu

Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.
De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan markt verse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Het eten was heerlijk, bediening vriendelijk,

vr 16 november 2018

M.

Mooie gerechten en vooral erg lekker!

za 13 oktober 2018

A.y. Tuininga

We waren met een groot gezelschap maar alles ging goed en iedereen heeft genoten van het eten en de sfeer..

za 22 september 2018

J.

Ons eerste bezoek aan Yuzu. De kwaliteit en service passen precies bij dat van Umami en zoals Jasmin Garden vroeger was. Blij dat er weer een Tepanyaki van goede kwaliteit in Twente is.

za 01 september 2018