account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yuzu

Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.
De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan markt verse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

I.

We hebben met klanten een zakelijk diner gehouden bij Yuzu, het sharing menu was uitstekend.

di 17 juli 2018

M. uit Enschede

Super gegeten in een zeer mooie ambiance. Uitstekende bediening

za 23 juni 2018

D.

Heerlijk gegeten !

vr 15 juni 2018

Jan Mensinga

Samen met familie uit Australie bij Yuzu gegeten. De Aussies waren razend enthousiast most favorite sushi ever. En terecht alle gerechten zijn uitstekend van smaak en de bediening en entourage is top. Aanrader

do 07 juni 2018