account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yuzu

Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.
De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan markt verse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Eindelijk na de opening weer heerlijk uit eten kunnen gaan. Sushi, salades enz waren weer overheerlijk , bediening uitstekend en vlot

vr 03 juli 2020

Sharon Van meetelen

Goddelijk zoals altijd! Constante kwaliteit is de enige kwaliteit.

wo 01 juli 2020

Elgar Veldhuis

Het was weer geweldig.

di 30 juni 2020

Bjorn Sanders

Wij hebben een hele gezellige avond gehad. Ontvangst was netjes en de tijd tussen de gangen was ook goed. Verder waren de gerechten niet te scherp en heel fijn van smaak. De heren van de bediening hebben tevens voor een mooie avond gezorgd door de gegeven aandacht.

zo 14 juni 2020