account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Yuzu

Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.
De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan markt verse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

We hebben heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant.

za 23 november 2019

Arjan Vos

Goed en heerlijk gegeten . Vooral de lamsrack extra besteld . Wat een kwaliteit vlees . 👍🏽

vr 22 november 2019

Diana Busljeta

Erg lekker, wij hadden de teppanyaki, erg aan te raden! De Kok doet zijn „ding“ uitstekend, wij hebben echt genoten en komen zeker terug!

za 26 oktober 2019

D.

Zoals altijd heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. De bediening is vriendelijk en staat altijd snel voor je klaar.

vr 11 oktober 2019