account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant ZK86

Restaurant ZK86

Januari 2017 heeft eigenaresse Malou Claassen het bedrijf overgenomen.
Malou runt samen met haar geweldige team dit bedrijf. Cees (chef-kok), Miranda (bediening), en onze oproep-toppers!

Restaurant ZK86 staat voor zijn of haar product. Onze uitdaging is om iedere zes weken onze kaart te vernieuwen en daarbij een passend wijnadvies te geven. Dagelijks zijn wij opzoek naar leuke nieuwe trends die passen bij ons bedrijf!

De allerkleinste gast is bij ons altijd welkom. Daarom hebben wij ook een speciale kinderkaart voor hen. Wenst u een kinderstoel? Vermeld dit bij de reservering.

Naast lunchen of dineren kunt u bij ons ook terecht voor feesten en partijen & catering. Vanaf 15 personen hanteren wij een keuze menu. Vanaf 20 personen kunt u kiezen uit één van onze leuke buffetten.
  • WiFi
  • Terras
  • Laadpaal fiets
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

We hadden een verjaardag het eten was prima en zelfs een feestfontijn erbij. Het wad allemasl leuk verpskt en lekker warm

wo 14 oktober 2020

Liesbeth Riekels

Heerlijk gegeten, goede bediening en het was lekker rustig in het restaurant.

zo 11 oktober 2020

Yvonne Mur

geweldig restaurant! aardige bediening!

za 03 oktober 2020

J.

Het was goed verzorgd. Het eten was voldoende en goed van smaak. De plek was perfect.....de honden hadden voldoende ruimte.En wij natuurlijk ook.Nog bedankt voor de goede zorg.Tot een volgende keer.

di 22 september 2020