account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zandfoort aan de Eem

Zandfoort aan de Eem

Welkom bij Café- restaurant Zandfoort aan de Eem. Zandfoort heeft een uniek stadstrand gelegen in hartje Amersfoort. Wij zijn open voor lunch, borrel en diner tot 200 personen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Amersfoort

Wij zijn op 25 mei getrouwd bij Zandfoort. De voorbereidingen liepen heel soepel, alles wat we wilden was mogelijk of werd mogelijk gemaakt. We wilden extra buitenspeelgoed huren voor de aanwezige kinderen en ook dit werd door Zandfoort geregeld zodat we ons niet druk hoefden te maken om het bezorgen en afhalen ervan. Het feest was erg geslaagd, we kregen veel complimenten over de locatie: veel mogelijkheden voor de kinderen en lekker ongedwongen. De hapjes (luxe snack arrangement) was erg lekker en de service heel goed. Er was een vast aanspreekpunt voor ons en de ceremoniemeester en het personeel deed het super! Zowel wat ons als onze gasten betreft een absolute aanrader, trouwen bij Zandfoort!

za 25 mei 2019

H.

Verrassende locatie, goed eten en vriendelijke bediening. Voor de 15 personen van onze fotoclub stond een leuk, vriendelijk geprijsd lunchbuffet klaar. Het was een hoogtepunt tijdens onze Amersfoort-verkenning.

za 06 april 2019

Annet Koops

Lekker losjes, relaxte sfeer. Uitstekende service en snelle bediening. Top!

do 04 april 2019

A.

samBAL 2019 feest gehouden in Zandfoort aan de Eem was weer perfect geregeld allemaal. Personeel erg sociaal en gezellig. Niets is te gek alles kan. Toplocatie met top personeel.

za 23 maart 2019