no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Zen Your Life

Zen Your Life

Zen is door westerlingen meestal alleen gekend als een vorm van meditatie. Zen is echter een levenskunst, een manier van leven die zich uitstrekt over alle activiteiten van de mens. Deze Japans georiënteerde levensbeschouwing kent vele takken en specialiteiten, maar het basisdoel blijft nog steeds de volledige verlichting van de mens door de ontdekking van zijn eigen `ik`.

Zen Your Life is een centrum voor integrale wellness en gezondheidszorg waarin de mens zijn welzijn vanuit een persoonlijk en totaalbeeld wordt bekeken en benaderd. "Because health is more than the absence of disease" betekent dat wij geloven in een gezondheidszorg die verder gaat dan het symptomatisch behandelen van optredende kwaaltjes of ziekten, zonder hier afbreuk op te doen. Wij zullen dan ook nooit de voorgeschreven behandeling van een arts wijzigen of afbreken. Wij willen daarentegen complementair werken en mensen bewust maken van de innerlijke kracht waarover ze beschikken om een leven te leiden in evenwicht en harmonie, op fysiek, emotioneel, intellectueel, relationeel, sociaal, maatschappelijk en professioneel vlak. Om deze unieke totaal aanpak van lichaam en geest te kunnen aanbieden werd gekozen voor het integraal concept Zen Your Life!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Dilbeek

Zen Your Life staat voor klantvriendelijkheid, professionaliteit , een aangename omgeving en aangepaste behandelingen . Ik kan het alleen maar aanbevelen .

ma 30 april 2018

V.

Super ontvangst en atmosfeer zorgen ervoor dat je volledig ontspannen terug naar huis gaat. Zeker voor herhaling vatbaar!

vr 30 maart 2018

Stefaan Vandendriesch

Zeer goed en professioneel

wo 14 maart 2018

R. uit Groot-Bijgaarden

Een fijne ervaring.

ma 26 februari 2018