account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zen Your Life

Zen Your Life

Zen is door westerlingen meestal alleen gekend als een vorm van meditatie. Zen is echter een levenskunst, een manier van leven die zich uitstrekt over alle activiteiten van de mens. Deze Japans georiënteerde levensbeschouwing kent vele takken en specialiteiten, maar het basisdoel blijft nog steeds de volledige verlichting van de mens door de ontdekking van zijn eigen `ik`.

Zen Your Life is een centrum voor integrale wellness en gezondheidszorg waarin de mens zijn welzijn vanuit een persoonlijk en totaalbeeld wordt bekeken en benaderd. "Because health is more than the absence of disease" betekent dat wij geloven in een gezondheidszorg die verder gaat dan het symptomatisch behandelen van optredende kwaaltjes of ziekten, zonder hier afbreuk op te doen. Wij zullen dan ook nooit de voorgeschreven behandeling van een arts wijzigen of afbreken. Wij willen daarentegen complementair werken en mensen bewust maken van de innerlijke kracht waarover ze beschikken om een leven te leiden in evenwicht en harmonie, op fysiek, emotioneel, intellectueel, relationeel, sociaal, maatschappelijk en professioneel vlak. Om deze unieke totaal aanpak van lichaam en geest te kunnen aanbieden werd gekozen voor het integraal concept Zen Your Life!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Veerle Tonnelier

Wij verbleven 1 nacht in jullie super, prachtig verblijf! De kamer was fantastisch, we werden ongelofelijk goed ontvangen en konden de rust heel erg respecteren. We boekten een lichaamsmassage waar geen woorden voor zijn! Deugddoend, rustig en volledig zen! Ook de suitekamer was fantastisch : sfeervol ingericht, zeer netjes en proper en bijzonder rustgevend! Ook het ontbijt werd met zeer veel zorg aangeboden. Een gezellige babbel en nadien weer op en top genieten. Wij gaan volledig zen naar huis, maar keren zeker weer terug. Dankjewel! Nood aan ontspanning en rust... aarzel dan niet om deze fantastische plaats te kiezen!

ma 08 april 2019

B. uit Dilbeek

Zoals altijd alles tip top in orde.

vr 08 februari 2019

Olivier Van Hege

Un nouveau merveilleux moment passé entre les mains expertes de Nadia au "Zen your Life" pour un massage "Zen your Body" de qualité. Son toucher juste et attentioné, subtil mélange de douceur et de profondeur, une énergie lumineuse, une huile soyeuse au parfum délicat, et le tout au son d'une musique envoutante et apaisante. Je n'ai qu'un mot, MERCI Nadia...et à bientôt !

vr 25 januari 2019

D. uit Dilbeek

prima massage

do 17 januari 2019