accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Zen Your Life

Contact

Social media

Zen is door westerlingen meestal alleen gekend als een vorm van meditatie. Zen is echter een levenskunst, een manier van leven die zich uitstrekt over alle activiteiten van de mens. Deze Japans georiënteerde levensbeschouwing kent vele takken en specialiteiten, maar het basisdoel blijft nog steeds de volledige verlichting van de mens door de ontdekking van zijn eigen `ik`.

Zen Your Life is een centrum voor integrale wellness en gezondheidszorg waarin de mens zijn welzijn vanuit een persoonlijk en totaalbeeld wordt bekeken en benaderd. "Because health is more than the absence of disease" betekent dat wij geloven in een gezondheidszorg die verder gaat dan het symptomatisch behandelen van optredende kwaaltjes of ziekten, zonder hier afbreuk op te doen. Wij zullen dan ook nooit de voorgeschreven behandeling van een arts wijzigen of afbreken. Wij willen daarentegen complementair werken en mensen bewust maken van de innerlijke kracht waarover ze beschikken om een leven te leiden in evenwicht en harmonie, op fysiek, emotioneel, intellectueel, relationeel, sociaal, maatschappelijk en professioneel vlak. Om deze unieke totaal aanpak van lichaam en geest te kunnen aanbieden werd gekozen voor het integraal concept Zen Your Life!
  • Massage
  • Gelaatsbehandelingen
  • Permanente make-up
Stel een vraag
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 10/10Kwaliteit
  • 9.9/10Service
  • 9.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jenny Rousseaux

Zoals ze zelf zegt heeft ze een passie voor het lichaam en dat heb ik zeker gemerkt!

vr 26 mei 2023

Christiane Vandenbroeck

Voor herhaling vatbaar Behandeling was uitstekend

do 27 april 2023

GERALDINE JACOBS

Mooi en rustig gelegen waar je onvermijdelijk zen van wordt. Onmiddellijk zichtbaar effect op het gelaat na de eerste verzorging.

ma 24 april 2023

C. uit Merchtem

Genoten van een heerlijke gezichtsverzorging en nekmassage

ma 03 april 2023