account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet bestaat sinds november 2005.

Het restaurant is gevestigd aan de Dorpsweg van Maartensdijk, een ‘lintdorp’ tussen Utrecht en Hilversum. Een authentiek pand met een boerderij uitstraling en met een eigentijdse moderne inrichting.

Naast het restaurantgedeelte is er een mooie kamer voor besloten diners (maximaal 22) en een Proeflokaal voor wijnproeverijen of een gezellige borrel voorafgaand aan het diner. In de zomer kunt u heerlijk buiten dineren op het ruim opgezette terras.

Parkeren kan aan de achterzijde van het pand op eigen terrein. De menukaart veranderd met de seizoenen mee; zo’n 6x per jaar. Zilt & Zoet heeft sinds 2014 een Bib-Gourmand, een onderscheiding van de Michelin voor een goede prijs & kwaliteit.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit De Bilt

We hebben inderdaad een UITSTEKENDE avond gehad in alle opzichten.

za 11 juli 2020

M.

Is en blijft met stip ons favoriete restaurant! De nieuwe terrasoverkapping is ideaal en heel sfeervol. Je kan nu vrijwel altijd buiten eten.

do 09 juli 2020

L.

Met zorg en gevoel voor styling gepresenteerde gerechtjes. Heerlijke groente, juiste garing. Service vriendelijk en correct. Juiste prijs/kwaliteitverhouding. We komen zeker terug.

do 02 juli 2020

J.

Wat opvalt is de hoge kwaliteit en aandacht op alle punten: omgeving, aankleding, ontvangst, eten en prijs/kwaliteit verhouding. Je voelt je er welkom als een gewaardeerde gast.

do 02 juli 2020