account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet bestaat sinds november 2005.

Het restaurant is gevestigd aan de Dorpsweg van Maartensdijk, een ‘lintdorp’ tussen Utrecht en Hilversum. Een authentiek pand met een boerderij uitstraling en met een eigentijdse moderne inrichting.

Naast het restaurantgedeelte is er een mooie kamer voor besloten diners (maximaal 22) en een Proeflokaal voor wijnproeverijen of een gezellige borrel voorafgaand aan het diner. In de zomer kunt u heerlijk buiten dineren op het ruim opgezette terras.

Parkeren kan aan de achterzijde van het pand op eigen terrein. De menukaart veranderd met de seizoenen mee; zo’n 6x per jaar. Zilt & Zoet heeft sinds 2014 een Bib-Gourmand, een onderscheiding van de Michelin voor een goede prijs & kwaliteit.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilonka Balvert

Genoten, ondanks de kou was het lekker eten op het terras.

za 08 mei 2021

Jan Van Middelkoop

Mooi overdekt terras. Dat kwam goed uit.

za 08 mei 2021

P.

Weer heerlijk gegeten bij Zilt & Zoet. Bij de terras openstelling meteen weer gegaan. Een uitgebreide lunch gegeten, gerookte zalm als voor, kabeljauw met asperges als hoofd, en een dessert van hangop met aardbeien. Was weer als vanouds.

wo 28 april 2021

P.

Was weer heerlijk! Atijd goede sfeer en subliem eten.

vr 23 oktober 2020