account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet bestaat sinds november 2005.

Het restaurant is gevestigd aan de Dorpsweg van Maartensdijk, een ‘lintdorp’ tussen Utrecht en Hilversum. Een authentiek pand met een boerderij uitstraling en met een eigentijdse moderne inrichting.

Naast het restaurantgedeelte is er een mooie kamer voor besloten diners (maximaal 22) en een Proeflokaal voor wijnproeverijen of een gezellige borrel voorafgaand aan het diner. In de zomer kunt u heerlijk buiten dineren op het ruim opgezette terras.

Parkeren kan aan de achterzijde van het pand op eigen terrein. De menukaart veranderd met de seizoenen mee; zo’n 6x per jaar. Zilt & Zoet heeft sinds 2014 een Bib-Gourmand, een onderscheiding van de Michelin voor een goede prijs & kwaliteit.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Werner Werner de Groot

Afgelopen week nog snel even een reservering gemaakt bij Zilt & Zoet zodat we ons in alle rust nog van 17 tot 20 uur hebben kunnen laten verwennen en dat was weer geweldig. En vegetarische "old Amsterdam kroket" als voorgerecht, gevolgd door een geweldige dubbelgetrokken wildbouillon, daarna een heerlijke parelhoen en dat alles begeleidt met geweldige passende wijnen! Het nagerecht van mango begeleidt door een Berenauslese uit Oostenrijk was letterlijk de punt op de i. Het was weer de bekende 10 met een griffel. Dank je wel weer Rob en Monica Beckers! Hopelijk is de huidige lock down maar echt voor 3 weken!

za 27 november 2021

T.

met een aantal broers en schoonzussen heerlijk gegeten bij Zilt en Zoet In een mooie aparte ruimte geheel voor ons. Top

za 27 november 2021

Willem Ginkel

Alles top

vr 26 november 2021

P.

Altijd weer een feest om bij jullie te eten. De verrassende smaken zijn tongstrelend.

vr 26 november 2021