account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet

Zilt & Zoet bestaat sinds november 2005.

Het restaurant is gevestigd aan de Dorpsweg van Maartensdijk, een ‘lintdorp’ tussen Utrecht en Hilversum. Een authentiek pand met een boerderij uitstraling en met een eigentijdse moderne inrichting.

Naast het restaurantgedeelte is er een mooie kamer voor besloten diners (maximaal 22) en een Proeflokaal voor wijnproeverijen of een gezellige borrel voorafgaand aan het diner. In de zomer kunt u heerlijk buiten dineren op het ruim opgezette terras.

Parkeren kan aan de achterzijde van het pand op eigen terrein. De menukaart veranderd met de seizoenen mee; zo’n 6x per jaar. Zilt & Zoet heeft sinds 2014 een Bib-Gourmand, een onderscheiding van de Michelin voor een goede prijs & kwaliteit.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ineke VandeKuijlen

Het was geweldig lekker gezellig alles vonden wij 4 personen perfect!

za 14 september 2019

C.

Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer

za 07 september 2019

John Vreeswijk

Wij waren in het restaurant n.a.v. het winnen van de Gouden Pollepel van het AD. Een terechte winnaar! Wij zouden vaker terugkomen als de kaart iets uitgebreider was. Wij vonden, als echte vleeseters de keuze te klein.

vr 06 september 2019

K.

Het was heerlijk, eten was zeer smakelijk goede bediening!

wo 04 september 2019