account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zjalto

Zjalto

“Love knows no boundaries, neither does food.”

Als u uit bent op een gastronomische ervaring met dagverse producten die u dacht te kennen,
als u benieuwd bent naar culinaire tradities die elkaar omhoog tillen,
als u de tijd wil nemen om te genieten van authentieke bereidingen van hier en ginder,
als u zin hebt in slow surprise en happy vibes,
dan moet u beslist bij ons op bezoek.

Wij ontvangen u met veel goesting!

Bij Zjalto hoeft u zich niet te verwachten aan ronkende volzinnen van keukengoeroes met veel poeha, maar aan complexloze liefde voor uw bord en uw gemoed. Een oase van smaak waar u zachtjesaan in kan onderdompelen.

Zjalto staat voor een eerlijke fusion keuken waar het beste van veel werelden elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Bij Zjalto willen we u laten stralen. Dan stralen wij ook!

Met gloedvolle groeten,
Harry/Herwig & Tina


Na een tiental jaar in verschillende Antwerpse restaurants te hebben gewerkt, startte Harry/Herwig Belmans zijn eigen cateringzaak waar hij in de internationale kunst- en muziekwereld naam maakte als de Fusion Chef met Lef. Onder meer Leonard Cohen, Prince en Beyoncé deden beroep op zijn kookkunsten. Na nog eens tien jaar rock-‘n-roll en reizen, leert Harry zijn vrouw Tina Zlateva kennen. Deze Bulgaarse schone verovert zijn hart en zijn maag. Bulgarije blijkt een verborgen culinaire parel te zijn. Ze besluiten samen hun passie voor gastronomie met de wereld te delen in hun eigen restaurant in Geel Zjalto (жълтo) wat letterlijk staat voor ‘geel’ in het Bulgaars. In Geel liggen Harry’s Kempenroots en komt alles vandaag samen: ervaring en experiment, traditie en fusion, liefde en tijd.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Fusion
  • Ander
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W. uit Geel

A chef with a passion for food and his friendly wife that serves it in their cosy house. Loved the home made cheeses....

vr 27 september 2019

N.

Was een culinaire hoogstaand etentje waar we genoten hebben van begin tot einde. Verschillende combinaties en smaken die we nog nooit geproefd hadden. Vriendelijke en correcte bediening. We komen met veel plezier een keertje terug.

do 15 augustus 2019

Ester Belmans

Genoten van elke hap! Avontuurlijke en eerlijke gerechten, met heerlijke bijpassende Bulgaarse wijnen. Een warme ontvangst en tiptop service. We komen zeker terug.

wo 17 juli 2019

Mieke Develter

Super ervaring, lekker eten, sympathieke mensen. Top, een echte aanrader!

vr 12 juli 2019