account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zjalto

Zjalto

“Love knows no boundaries, neither does food.”

Als u uit bent op een gastronomische ervaring met dagverse producten die u dacht te kennen,
als u benieuwd bent naar culinaire tradities die elkaar omhoog tillen,
als u de tijd wil nemen om te genieten van authentieke bereidingen van hier en ginder,
als u zin hebt in slow surprise en happy vibes,
dan moet u beslist bij ons op bezoek.

Wij ontvangen u met veel goesting!

Bij Zjalto hoeft u zich niet te verwachten aan ronkende volzinnen van keukengoeroes met veel poeha, maar aan complexloze liefde voor uw bord en uw gemoed. Een oase van smaak waar u zachtjesaan in kan onderdompelen.

Zjalto staat voor een eerlijke fusion keuken waar het beste van veel werelden elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Bij Zjalto willen we u laten stralen. Dan stralen wij ook!

Met gloedvolle groeten,
Harry/Herwig & Tina


Na een tiental jaar in verschillende Antwerpse restaurants te hebben gewerkt, startte Harry/Herwig Belmans zijn eigen cateringzaak waar hij in de internationale kunst- en muziekwereld naam maakte als de Fusion Chef met Lef. Onder meer Leonard Cohen, Prince en Beyoncé deden beroep op zijn kookkunsten. Na nog eens tien jaar rock-‘n-roll en reizen, leert Harry zijn vrouw Tina Zlateva kennen. Deze Bulgaarse schone verovert zijn hart en zijn maag. Bulgarije blijkt een verborgen culinaire parel te zijn. Ze besluiten samen hun passie voor gastronomie met de wereld te delen in hun eigen restaurant in Geel Zjalto (жълтo) wat letterlijk staat voor ‘geel’ in het Bulgaars. In Geel liggen Harry’s Kempenroots en komt alles vandaag samen: ervaring en experiment, traditie en fusion, liefde en tijd.
 • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 • WiFi
 • Fusion
 • Ander
 • > € 100
 • Terras
 • Regionaal
 • Gault&Millau
 • Vegetarisch
 • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

 • 9.7/10   Kwaliteit
 • 9.7/10   Service
 • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Vanessa Verhoeven

63 2 dagen geleden beoordeeld Altijd toptafeltijd bij Zjalto. Bij Zjalto reserveer je exclusieve tafeltijd om er verrassende en hoogstaande culinaire ontdekkingen te doen. Pareltje in de Kempen. You bet! Dat we dit wat graag seizoen na seizoen willen ontdekken is een drijfveer geworden. De klok staat hier altijd even stil, de gemoedelijkheid en de kookkunsten op topniveau doen de rest. Mensen, wie dit no nonsense, superieur plekje eens ontdekt heeft, keert er weer. Voor de Bulgaarse wijnen of voor de prachtige palletjes in perfect afgemeten porties op je bord. Proficiat aan het team/koppel.

vr 22 april 2022

O. uit Geel

heel vriendelijke ontvangst. verrassende en lekkere Bulgaarse wijnkaart. verzorgde en smakelijke presentatie van de gerechten.

wo 13 april 2022

J. uit Olen

Onze eerste bezoek aan Zjalto krijgt in de toekomst sowieso een vervolg. De gastheer en gastvrouw verwelkomen je bij hen thuis en zo voelt een etentje bij Zjalto ook: aan tafel bij vrienden. Weliswaar bij een chef die kookt op hoog niveau met uitgesproken smaken en unieke combinaties. De Bulgaarse invloeden van de omkadering, wijnselectie en deels in de gerechten geven Zjalto nog meer een geheel eigen smoel. Een ware ontdekking en dat vlakbij de deur.

zo 10 april 2022

Walter Van Olmen

Verrassende én geslaagde smaakcombinaties! Rock & roll chef in de Bulgaarse keuken en een Bulgaarse gastvrouw die op zeer charmante wijze uitleg geeft bij de wijnen!

za 09 april 2022