account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

Angelique Van Den Berg

Ons bezoek aan Zoet of Zout op zondagmiddag is weer uitstekend bevallen. Uiteindelijk hebben we het bijna vijf uur volgehouden op het zonovergoten terras en een lekker windje. Dat alles uiteraard onder het genot van de nodige hapjes en drankjes. De twaalf uurtjes op de kaart zijn erg goed bevallen, zowel die met vlees als die met vis. De toetjes waren zoals altijd weer hemels. De bediening was gezellig, vriendelijk en attent.

zo 08 juli 2018

F.

Prettige service, eten van goede kwaliteit.

zo 01 juli 2018

Leanne Melissant

Heerlijk gegeten. Vis van de dag!! Het was erg druk maar ging niet ten koste van de service en kwaliteit

za 30 juni 2018

Arjan van der Meer

Weer heerlijk gegeten...met een pluim voor de bediening!

wo 27 juni 2018