account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla Jager

We hebben heerlijk vis gegeten met zalige wijn er bij. Wat fijn dat er mini desserts zijn. De bediening was super aandig. We komen zeker terug.

za 17 augustus 2019

Ruud van Lith

Goede en vriendelijke bediening , uitstekend eten en van zeer goede kwaliteit . Kortom helemaal top .

za 17 augustus 2019

Nicolaas van Dijk

Inmiddels al vaker gegeten bij Zoet en Zout. Altijd heerlijk en vriendelijke en snelle bediening of het nou heel druk is of niet, dat maakt aan service en vriendelijkheid niets uit

za 17 augustus 2019

Petra Kramer

Heerlijk gegeten en service was goed.

vr 16 augustus 2019