no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

A.

Heerlijk gegeten. Zeker met het uitzicht op het haringvliet wat een mooie ambiance geeft.

zo 20 mei 2018

Ben Stoffers

Op een fantastische lokatie hebben we hier heerlijk gegeten met een perfecte bediening.

do 17 mei 2018

Carla Assenberg

Gezellig restaurant met super aardig personeel. Snelle service en heerlijk gegeten.

zo 15 april 2018

Ineke Ruijgers

We hebben genoten, heerlijk gegeten! Vriendlijk personeel, kwamen een paar keer vragen of alles naar wens was, en dat was het!!!

vr 13 april 2018