Resengo - Reserveer bij Zoet of Zout in Stellendam friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Martin Blijswijk

Het was heerlijk vertoeven, goede en charmante bediening. Gerechten en wijn heel smakelijk.

Vr 22 december 2017

I.

goede bediening en het eten was heerlijk

Vr 03 november 2017

L.

Zeer positief over de bediening, personeel is erg aardig, bestelling word super snel geserveerd. En de kwaliteit is ook erg goed.

Vr 03 november 2017

J.

Heerlijk gegeten en lekker bijgekletst met vriendinnen!

Di 12 september 2017