account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Super gegeten en genoten van het uitzicht vanaf het terras

vr 23 augustus 2019

W.

Top plek! Alle drie de gangen waren voortreffelijk bereidt. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Prachtig zicht op zee en prachtig ingericht restaurant met lekker zittende stoelen. Al met al een 10 voor ons.

wo 21 augustus 2019

A.

Vriendelijk en leuk geholpen/bediend door het personeel Alles zag er tip top uit. Mooi opgediend Smaken waren fantastischs . Mijn complimenten en ook van mijn medegasten. We hebben heerlijk gegeten.

wo 21 augustus 2019

Anoniem

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening. De verjaardag van mijn moeder (87) was top.

zo 18 augustus 2019