account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zoet of Zout

Zoet of Zout

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Wat een prachtige lokatie en mooi restaurant. Super verzorgd!!

vr 07 augustus 2020

Marcella Nak

Wat een heerlijke plek om te zitten. Daarnaast was het eten lekker en de bediening heel erg aardig. Toptent!

do 06 augustus 2020

Tineke Los-de Geus

Heerlijke koffie, zeer smaakvol gepresenteerd! Glaasje slagroom en glaasje water! Lunch wederom smaakvol gepresenteerd! Alles vers en strelend vh oog opgediend. Toetjeskeuze en de manier van opdienen heerlijk! Snelle service, ondanks de drukte.

di 04 augustus 2020

M. uit Brielle

We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Zoet of Zout. De bediening is uitstekend, er wordt regelmatig gevraagd of alles naar wens is, de kwaliteit van het eten was prima en er was ruim tijd tussen het voor- en hoofdgerecht. Bij Zoet of Zout weten ze hoe het moet. We komen graag weer terug.

zo 02 augustus 2020