accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Zoet of Zout

Contact

Social media

De naam Zoet of Zout is gekoppeld aan de locatie waar we gelegen zijn, namelijk op de Haringvlietdam. De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Bij Zoet of Zout kunt u lunchen en dineren met vrienden, familie of het gezin maar ook met uw zakelijke relaties kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is onze indeling zo gemaakt dat u ook met gezelschappen prive kunt zitten. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en bedrijfevenementen. Zelfs hebben we de beschikking over een volledig ingerichte vergaderruimte. Graag beantwoordt Lianne al uw vragen over onze mogelijkheden en arrangementen. U kunt haar bereiken op lianne@zoetofzout.nl of belt u ons op 0187-499913.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 8.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anja Thompson

Reuze goed eten ,de sfeer was heerlijk We hebben genoten

zo 25 september 2022

Ingrid Van vliet

Echt heerlijk gegeten en de bediening was top , mijn man zei gelijk daar gaan we nog meer eten !

zo 25 september 2022

M.

Lekker en goede bediening zoals altijd.

za 24 september 2022

A.

Mooi restaurant waar je lekker rustig wat kan eten. Kinderen worden voorzien van kleurplaten en kleurtjes dus die hebben het ook ontzettend naar hun zin gehad. Bediening is vriendelijk en vlot.

za 24 september 2022