accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Zoetelief

Contact

Zoetelief staat al jaren hoog in de lijst van de Terras Top 100 van Nederland. In ongedwongen sfeer kun je hier genieten van hippe en trendy gerechten. Of kom gezellig high-winen!

Zowel een vis, vlees of vegetarische liefhebber zal blij verrast zijn. Wij zijn trots op de uitgebreide keuze aan mooie wijnen en onze expertise op het gebied van cocktails en gin tonics. Zoetelief wordt door de gasten gezien als een zaak met een stijlvolle inrichting, waar prijs-kwaliteit en uitstraling perfect in balans zijn.
?
Zoetelief ligt in de gezelligste straat van Nederland en ontvangt al jaren gezelschappen van 2 tot 350 gasten.

Veel gezelschappen maken van Zoetelief gebruik voor een presentatie met workshops, als vertrek punt voor een activiteit of voor hun bedrijfsfeest/diner.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 8.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heel gezellig straat , eten is top en service is uitstekend

do 11 juli 2024

M.

Wij hebben echt genoten, high wine echt een aanrader

zo 07 juli 2024

F.

De beste High Wine heb je echt bij Zoetelief. Zeer verrassende wijnen bij heerlijke hapjes. Het is er altijd erg gezellig en de bediening is super gastvrij. Kortom weer een top avond gehad. Dank jullie wel👍🏻

vr 05 juli 2024

B.

Wat is het gezellig bij jullie! Heerlijk gegeten, we komen zeker terug!

vr 21 juni 2024