account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zuid 55

Zuid 55

Frederik en zijn team heten u van harte welkom op deze website. Zij staan klaar om u warm te verwelkomen en culinair te verwennen in een vernieuwd, gezellig en trendy restaurant ‘Zuid 55’.

Er wordt gewerkt met een kleine kaart. Iedere werkdag is er ’s middags een lunch te verkrijgen.

De keukenbrigade creëert seizoensgebonden gerechten. Verse en lokale producten staan bovenaan hun lijstje om u te laten verrassen.

Frederik laat u graag mee genieten van zijn uitgebreide wijncollectie. Wijnfanaten zullen zich kunnen vinden in een mooie wijnkaart.
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dany Maenhout

Een ware ontdekking door een cadeaubon gekregen van onze kinderen. Echt meer dan verwonderd geweest welke kwaliteit en porties we kregen voor de prijs die we betaalden. Ook de begeleiding van de dranken was super, zonder veel poeha werd de correcte presentatie gegeven aan ons die echte wijnliefhebbers zijn, doch geen wijnkenners. Ook de algemene, gemoedelijke sfeer is een pluspunt. Proficiat!

zo 27 september 2020

I. uit Oostende

Mooie zaak, vriendelijk personeel, prachtig gedresseerde bordjes, super lekker eten,.. TOP!

ma 21 september 2020

Yannick Vandervannet

Wij zijn altijd super tevreden, nu familie meegebracht en die waren ook super lovend over het eten, de bediening! Jullie krijgen van ons een dikke 10!!!!😀

za 19 september 2020

P. uit Brugge

Het was terug uitstekend. Fijne gastronomie in een gezellig kader met top bediening. Een vaste waarde geworden in Brugge.

vr 18 september 2020