account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zuid 55

Zuid 55

Frederik en zijn team heten u van harte welkom op deze website. Zij staan klaar om u warm te verwelkomen en culinair te verwennen in een vernieuwd, gezellig en trendy restaurant ‘Zuid 55’.

Er wordt gewerkt met een kleine kaart. Iedere werkdag is er ’s middags een lunch te verkrijgen.

De keukenbrigade creëert seizoensgebonden gerechten. Verse en lokale producten staan bovenaan hun lijstje om u te laten verrassen.

Frederik laat u graag mee genieten van zijn uitgebreide wijncollectie. Wijnfanaten zullen zich kunnen vinden in een mooie wijnkaart.
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dany Maenhout

Top!!! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zeer aangename, ongedwongen sfeer. Met speciale dank voor het extra werk die we het team bezorgden, doch die jullie met de glimlach uitvoerden. Daarenboven genoten van heerlijke wijnen!

vr 03 december 2021

Dries Werbrouck

Dit is genieten in een sfeervolle zaal

vr 03 december 2021

D. uit Bredene

Heerlijk geluncht met vrienden in een mooi kader in dit ruime smaakvolle restaurant. Mooie gerechtjes en prima service.

vr 03 december 2021

Heidi Vande Steene

We gingen voor het viergangen menu. Allemaal fijne topgerechtjes, heel mooi gepresenteerd op het bord. Top kok! De bediening was ook dik in orde. Ruime keuze aan wijnen. Wij vroegen raad aan wijnkenner Frederik, en die heeft ons een heel lekker wijntje uitgeschonken die paste bij het menu. Wij kijken al uit naar de volgende menu. Een echte aanrader voor als het eens ietsje meer mag zijn. Wij zijn alvast fan. Tot binnenkort.

zo 28 november 2021