account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zuiderklip

Zuiderklip

De Zuiderklip, het gezelligste Steppegras-restaurant van Brabant.

Onze unieke locatie midden in nationaal park de Biesbosch en ons fijne terras direct gelegen aan de oever van de Amer, maken eten bij ons een beleving op zich. Wilt u gezellig uit eten, met familie of vrienden, in een ontspannen omgeving, reserveer dan een tafeltje bij de Zuiderklip.
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Normaal

zo 04 augustus 2019

M.

Heerlijk gegeten bij Zuiderklip! We hadden een tafel gereserveerd,we gingen eerst met een bootje varen door de Biesbosch,onderweg bedachten we dat we toch liever eerder wilden gaan eten..vanaf het bootje even gebeld en onze reservering kon naar een eerder tijdstip verzet worden. Top geregeld!

za 03 augustus 2019

Roxane Groenendijk

Veel te warm binnen , onmenselijk.. en dan vervolgens ook niet aan een tafel mogen zitten bij een openstaande deur omdat dat gedeelte gesloten is ivm te weinig personeel. Echter werden de omliggende tafels gewoon bediend. Ga er nooit naar toe met temperaturen boven de 30 graden want je zit in het broeikas.. geen airco of ventilatie waaiers oid. Wij zijn niet verder gekomen dan het drinken en toen zijn we gegaan. We komen in de winter wel een keer terug. Trouwens ook onmenselijk voor het personeel om in deze omstandigheden te werken. Bij elke medewerker liep het zweet in hun nek en van hun hoofd af.. kunnen ze niets aan doen maar representatief is het ook niet...

do 25 juli 2019

I.

Grote complimenten voor de super enthousiaste meiden die, ondanks de enorme hitte, ons fantastisch geholpen hebben. Allemaal een stralende glimlach , zeer klantvriendelijk. Heel erg bedankt!!

wo 24 juli 2019