account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roger Theylaert

Zoals steeds uitstekende kwaliteit en prima service.De prijs is vzeer correct voor een sterrenrestaurant.

do 21 februari 2019

Filip Pletinckx

Genoten van het marktmenu aan een zacht prijs.je. Altijd fijn wanneer de rekening niet voor een bittere nasmaakt zorgt. Wijn met zorg gekozen, vooral Spaanse ontdekkingen. In het begin strak tempo, staat ook zo aangekondigd op tafel. Maar na onze vraag om een pauze in te lassen werd dit perfect nagekomen.

di 19 februari 2019

Katrien Ramaut

Heerlijk culinaire verwennerij met mooie smaakvolle wijnen.

vr 15 februari 2019

Wouter Dhondt

Super ontvangen op valentijn, de sfeer zat er al direct in. Toen wij zagen dat onze vrienden daar ook waren en wij vroegen om samen te zitten werd dit met de glimlach gedaan. Het eten was fijn en zeer lekker, zeker een aanrader. Nu nog juist een Wout'sGin op de kaart als aperitief voor de volgende keer, hier komen we zeker terug.

do 14 februari 2019