account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karel Dekyvere

Frisse gerechten, innovatieve kooktechnieken, heerlijk passende wijnen, aangenaam onthaal door de gastvrouw, topservice (ook in het Frans en Engels). Prijs/kwaliteit zijn er niet veel restaurants in België die dit niveau halen.

di 08 oktober 2019

Danny Matthys

UITSTEKEND

vr 04 oktober 2019

Bart Piens

Top taste menu , met prachtige en pure smaakvolle gerechten , super genoten !!!

di 24 september 2019

Karel Dekyvere

In 2009 bezocht ik A-Priori voor de eerste keer, het was een culinair hoogtepunt. 10 jaar later zijn er nog altijd die punchy gerecthten die je recht uit je sokken blazen. Respect voor een kok die zo lang op zo een hoog niveau kan koken.

vr 20 september 2019