account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Heerlijk genoten! Hoge kwaliteit van eten en de aangepaste wijnen waren subliem! Uitstekende bediening aan tafel! Bedankt voor de fijne avond!

vr 21 september 2018

K. uit Impe

Zeer aangenaam en rustig kunnen genieten van een kwaliteitsmenu gaan zeker terug!!

vr 21 september 2018

Peter Ringoet

Top restaurant met topmensen die je laten ontdekken dat smaken combineren eigenlijk kunst is. De kennis en de spontaniteit van het personeel zijn de kers op de taart. Culinair echt een hoogstaand niveau ! Bedankt

vr 14 september 2018

N. uit Keerbergen

fantastisch een echte aanrader

wo 12 september 2018