account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Roeselare

Mooi restaurant, vlotte bediening, mooie, originele en lekkere gerechten. De wijnen worden goed voorgesteld. Het is niet eenvoudig om een menu glutenvrij te serveren, maar hier kon ik zorgeloos genieten van de creatief aangepaste gerechten. Dankjewel voor een fijne middag.

di 06 november 2018

N. uit Gooik

Super lekker eten en vriendelijke bediening.

vr 02 november 2018

T. uit Ninove

Uitstekende service, superlekkere producten en een echte belevenis voor te eten en drinken. Een aanrader!

vr 02 november 2018

Jessica De Boeck

Aangenaam verrast door de verschillende smaken en creatieve borden! Sympathieke omgeving.

wo 31 oktober 2018