account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Moederdag special
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Krista Orinx

Het was zoals altijd 'TOP'!

zo 04 april 2021

Jeroen Van Der Heyden

We hebben van begin tot einde genoten van heerlijke gerechten. Ook de bijpassende wijn was super! Opwarmen en serveren was heel eenvoudig dankzij de duidelijke instructies en de handige verpakkingen. Kortom, een echte aanrader. Dankjewel team A Priori!

zo 04 april 2021

Germain Wauters

Zeer verzorgd en lekker.

zo 04 april 2021

Wilfried Van Weverberg

We vonden het eten heel lekker. Het dessert was subliem! Maar we verkiezen toch wel om bij jullie in het restaurant te komen eten want dan is alles subliem!

zo 04 april 2021