account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Heusden

Top restaurant, alle gerechten waren uitstekend en ook qua presentatie een streling voor het oog. Heel vlotte bediening. Een echte aanrader !!

vr 16 oktober 2020

Bea Van Goethem

Zoals steeds... subliem!

do 15 oktober 2020

Johan Van Aerde

Heel gezellig en vriendelijk onthaal . Bediening uitstekend . Heel lekker eten en mooi gedresseerd . Zeker voor herhaling vatbaar .

do 15 oktober 2020

Caroline Van Der Donckt

In tijden van Corona, een hartverwarmende plaats. Professionele en hartelijke bediening en zeer lekker.

di 13 oktober 2020