account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Krista Brondeel

Dit pareltje toevallig ontdekt via internet zeker de moeite waard

vr 06 december 2019

Elke Van unchem

het was onze eerste kennismaking, en we keren zeker nog eens terug. Gezellig kader, vriendelijke ontvangst en bediening, en overheerlijke gerechten. Er wordt zeker ook rekening gehouden met de wensen en allergieën van klanten. Wij hebben het 9-gangen degustatiemenu gekozen, en waren aangenaam verrast door de smaakbommen die ons werden voorgezet. Top, ik zou het iedereen aanraden zeker eens langs te gaan.

vr 06 december 2019

F. uit Denderleeuw

Eten super lekker, vriendelijke bediening en de persoonlijke toets van de chef, die de fazant met bouillon van bospaddestoelen kwam over gieten. Een aanrader!!!

vr 06 december 2019

Erik Van Holsbeek

Heel lekkere wildmenu gegeten met fazant en haas in een mooi en sfeervol kader met topbediening.👍🏻👍🏻

do 05 december 2019