account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Krista Orinx

Daar kan een mens alleen maar gelukkig van worden, super lekker🤗

za 04 december 2021

K.

Zoals steeds: op en top lekker!!!

wo 01 december 2021

Kenny Pappaert

Dankje voor de fijne avond. Het was ook een aangenaam weerzien van collega studenten. Leuk om te zien dat jullie er zo iets moois van maken!

do 25 november 2021

Robert Wijnant

Heel sterk verrast door de inventiviteit bij onze aanvraag van 2x vegetarische aanpassing bij tasting menu waarbij voor 1 persoon nog een lactose intolerantie bij kwam, Chef schitterend gedaan ! Dank voor dat grootse moment...

do 25 november 2021