account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Roosdaal

Pre, per en post-corona. het maakt niet uit de kwaliteit blijft super. Zoals altijd weer zeer goed gegeten en genoten van de sfeer. Blijft altijd een plezier, zelfs na 15 jaar !

di 30 juni 2020

Johan De Sutter

De gerechten zijn altijd weer heel verrassend en de bediening is top professioneel

wo 24 juni 2020

Dimitri Nijs

Zeer attente bediening. Vlotte overgang van gerecht naar gerecht. Groot en mooi stuk vis en vlees. Traditionele smaakcombinaties zonder tierlantijntjes. Het draait om het product. Zeer gul met amuses, uitbreidingen na het dessert en bij de koffie. Prijs-kwaliteit top. 45 euro voor 3 gangen 's middags. Als je aangepaste wijnen wenst komt men bijvullen en dit voor slechts 10 euro per gang. Zeer democratisch. Wijnen ook uitgebreid voorgesteld en ze waren ideaal bij het gerecht in kwestie. Adresje dat ik iedereen aanbeveel.

di 23 juni 2020

Bart Piens

Na de lekkere afhaal gerechten heerlijk terug te kunnen genieten van de topcreaties van de chef en de super bediening!!!

wo 17 juni 2020