account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Haaltert

Altijd zeer verzorgd en zeer lekker. De echte smaak van eten.

za 13 april 2019

Conny Verbestel

Fantastische ervaring. Een lekker en mooi bord, telkens opnieuw. Wat ik erg op prijs stelde was dat het menukaartje op de tafel lag. Zo kon ik de verschillende gangen volgen. Prima idee!

za 13 april 2019

L. uit Erpe-Mere

Zeer vriendelijke bediening, het eten was super met creatieve toetsen. Wij gaan zeker terug.

do 11 april 2019

I. uit Gooik

Heerlijk gegeten, vriendelijke service en leuk kader!

za 06 april 2019