account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

A Priori

A Priori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

Kristof Coppens tekent er met zijn echtgenote Carla Wauters sinds 1996 voor een succesvol concept, dat creatief, vernieuwend en zeer smaakvol is. Dat geldt voor de keuken, en voor de gerechten die Kristof met zijn brigade bereidt, maar ook voor de uitstraling en het interieur van de zaak.

APRIORI is een modieuze kubus, die naadloos versmelt met het groene landschap tussen Aalst en Geraardsbergen. De gesloten voorgevel verbergt het restaurant en wekt nieuwsgierigheid. Eens binnen wandel je voorbij de open keuken, die transparant is, als symbool voor Kristofs kookstijl.
Het restaurantgedeelte is sober en elegant, met blik op het gemeentepark ‘de warande’.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Zeer verfijnd, allemaal schilderijtjes met een bom van smaken. Zeer lekkere wijn erbij.

za 14 mei 2022

C. uit Heldergem

Super lekker gegeten, mooie borden, toffe omkadering. Gewoon top !

za 14 mei 2022

Walter Wullaert

Aangepaste wijnen zijn top

za 14 mei 2022

Paul Amelinckx-Buys

Het was van het 1e aperitiefhapje tot het laatste zoetje bij de koffie AF! Super lekker, prachtig gedresseerde borden en creatieve gerechten. Vlekkeloze en vriendelijke bediening. Ook de chef is aan tafel gekomen voor een klein gesprekje, altijd plezant! Bij mooi weer kan je ook van een prachtig terras in het groen genieten. Een absolute aanrader!

za 14 mei 2022