account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Abiqua

Abiqua

Het concept 'Abiqua' bestaat uit twee welzijnsruimtes die u volledig privé kan afhuren: sauna 1 met het binnenzwembad of sauna 2 met het verwarmd buitenzwembad. U kan bij ons voor 2, 3 uur of een hele dag komen genieten en dit vanaf 2 tot 20 personen.
Zo hebben we voor u een plek gecreeërd waar u zich kan terugtrekken van de dagelijkse drukte en waar alle zintuigen gewekt worden. U doet dit met uw partner of in grote groep (men kan de 2 sauna’s tegelijk afhuren).

Wellness, hygiëne, discretie en luxe en dit tegen een vriendenprijsje!

Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Sauna 2u

voor 2 personen

ma 24 januari 2022

11:00

Sauna 3u

voor 2 personen

ma 24 januari 2022

15:30

Sauna 3u

voor 2 personen

do 27 januari 2022

11:00

Sauna 3u

voor 2 personen

do 27 januari 2022

11:30

Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Niel

Super mooie privé sauna! Verwarmd zwembad, zoutbad, jacuzzi, sauna, infraroodcabine, hammam, heel proper, echt een aanrader!

za 15 januari 2022

USCHI DENEUMOUSTIER

Een vriendin van mij raadde Abiqua aan en inderdaad ik had een ongelofelijke ervaring in deze privé-sauna gehad. Ik werd eerst vriendelijk onthaald door de eigenares. Ze gaf mij een korte rondleiding, vermits het de eerste keer is dat ik bij hen had gereserveerd. Doordat er geen klokken in de sauna hangen (wat een enorm pluspunt voor ons was!!) stelde de uitbaatster voor of ze misschien een rinkeltje moet laten een kwartier voor het einde zodat we niet persee steeds de gsm moeten in het oog houden. Dit vond ik een enorm goed idee en vind ik een topservice! Ik had de "kleinste" sauna-complex genomen. Het is groot maar toch enorm cozy!! Het was er kraaknet! De temperaturen van zwembad/jaccuzi/zoutbad/.... waren IDEAAL! Er was gratis wifi ter beschikking en een mini-bar met heel veel keuze aan drank. Er was zelfs een buitenterrasje waar er ligstoelen zijn en een asbak moest je buiten willen roken. Prijs-kwaliteit echt de moeite waard!!! Ik ga normaal gezien niet graag naar de sauna omdat ik mij meestal verveel, maar hier heb ik echt met volle teugen genoten!!! Abiqua ziet mij zeker terug! Top sauna!

vr 14 januari 2022

V. uit Schelle

Super

zo 09 januari 2022

H.

Wij hebben een uitstekende verblijf gehad met het gezin, 1000% de moeite waard om vanuit Nederland naar Abiqua te reizen!

za 08 januari 2022