account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Acaciahof

Acaciahof

Welkom bij Feestzalen Acaciahof !

Feesten bij Acaciahof is genieten.

Ontdek de prachtige feestzalen en aangelegde tuin van het Acaciahof in Overpelt-Lindel, Limburg. Onze feestzalen zijn werkelijk op alles voorzien; voor kleine en grote feesten, thematisch, met of zonder animatie. Wij bieden ook meer dan een feestzaal; terwijl u geniet van uw receptie,diner of feest, zorgen wij voor gastronomische catering en professionele bediening. Feestzalenverhuur Acaciahof – voor een geslaagd evenement in een ontspannen sfeer!

Een toprestaurant met wereldkeuken

Feestzalen Acaciahof is naast een plaats waar je de perfecte feestzaal voor uw evenement kan vinden ook een heerlijk restaurant. Vanaf acht personen en op reservatie kan u elke dag komen genieten van overvloedige gerechten om van te watertanden en de unieke atmosfeer van dit culinaire fenomeen. Of kom eens langs voor het zondagsbuffet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Brustem

Een aanrader. Vriendelijk en behulpzaam personeel loodst je door een culinair festijn. Afspraken worden nagekomen, zo is er op ieder ogenblik een ruime keuze aan koude voorgerechten, warme hoofdschotels en een fantastisch dessertbuffet en dit alles aan een aanvaardbare prijs.

zo 04 november 2018

Nathalie Lebrun

Heel lekker gegeten. Heel veel keuze. Een aanrader

zo 28 oktober 2018

De smet Walter

geen

zo 02 september 2018

Maria Knockaert

Het was uitstekend. We zijn met vrienden uit West Vlaanderen komen eten en die waren zeer te vreden. Bij hun vinden ze die prijs kwaliteit niet..

zo 01 juli 2018