account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Acaciahof

Acaciahof

Welkom bij Feestzalen Acaciahof !

Feesten bij Acaciahof is genieten.

Ontdek de prachtige feestzalen en aangelegde tuin van het Acaciahof in Overpelt-Lindel, Limburg. Onze feestzalen zijn werkelijk op alles voorzien; voor kleine en grote feesten, thematisch, met of zonder animatie. Wij bieden ook meer dan een feestzaal; terwijl u geniet van uw receptie,diner of feest, zorgen wij voor gastronomische catering en professionele bediening. Feestzalenverhuur Acaciahof – voor een geslaagd evenement in een ontspannen sfeer!

Een toprestaurant met wereldkeuken

Feestzalen Acaciahof is naast een plaats waar je de perfecte feestzaal voor uw evenement kan vinden ook een heerlijk restaurant. Vanaf acht personen en op reservatie kan u elke dag komen genieten van overvloedige gerechten om van te watertanden en de unieke atmosfeer van dit culinaire fenomeen. Of kom eens langs voor het zondagsbuffet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Cuppens

Was uitstekend goed mijn gasten waren zeer tevreden zeker voor herhaling vatbaar

zo 01 december 2019

R.

Gezellig en rustig genoten van de vele variëteiten aan spijzen. Het grote aanbod maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van zijn lievelingsgerechten en/of om nieuwe ervaringen op te doen. Het is een leuke formule, en kindvriendelijk.

zo 01 september 2019

Jos Cuppens

Was weer heel lekker en een fijne bediening alles toppie

zo 19 mei 2019

Carine Goossens

het was lekker ..

zo 07 april 2019