no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Acaciahof

Acaciahof

Welkom bij Feestzalen Acaciahof !

Feesten bij Acaciahof is genieten.

Ontdek de prachtige feestzalen en aangelegde tuin van het Acaciahof in Overpelt-Lindel, Limburg. Onze feestzalen zijn werkelijk op alles voorzien; voor kleine en grote feesten, thematisch, met of zonder animatie. Wij bieden ook meer dan een feestzaal; terwijl u geniet van uw receptie,diner of feest, zorgen wij voor gastronomische catering en professionele bediening. Feestzalenverhuur Acaciahof – voor een geslaagd evenement in een ontspannen sfeer!

Een toprestaurant met wereldkeuken

Feestzalen Acaciahof is naast een plaats waar je de perfecte feestzaal voor uw evenement kan vinden ook een heerlijk restaurant. Vanaf acht personen en op reservatie kan u elke dag komen genieten van overvloedige gerechten om van te watertanden en de unieke atmosfeer van dit culinaire fenomeen. Of kom eens langs voor het zondagsbuffet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Veronique Appermans

Alles was uitstekend, toch mocht er ook een warm vegetarisch gerecht bij zijn. Dat zou helemaal de top zijn, gezien veel mensen tegenwoordig vegetarisch zijn. Dan is het compleet af.

zo 06 mei 2018

H. uit Overpelt

Voor herhaling en een grote aanrader voor een eerlijke keuken

zo 15 april 2018

N. uit Leopoldsburg

Het was gezellig en heel lekker eten! Bedankt

zo 01 april 2018

H. uit Brustem

Een aanrader. Vriendelijk personeel bezorgt je een verwenmoment. Keuze te over, een fantastisch nagerechtenbuffet zindert na.

zo 25 maart 2018