account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR en De Roma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast elkaar en voor elkaar, als broer en zus. Bij AMOR kan je terecht voor een lekkere gezonde maaltijd voorafgaand aan je concert in De Roma. AMOR organiseert ook geregeld ‘Muziek aan Tafel’, een driegangenmenu gevolgd door een optreden dat je vanaf je tafel kan meemaken. AMOR biedt ook een podium aan nieuwe opkomende artiesten.

Bij AMOR houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. Bij AMOR heb je steeds de keuze tussen een vegetarisch of een niet-vegetarisch menu.
Het menu wisselt wekelijks, zodat je telkens weer nieuwe smaken op je bord krijgt. Ben je veganist of heb je een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten via ‘opmerkingen’ bij je online reservatie.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eddy Torfs

Zeer leuke formule.Culinair menu. Hebben ervan genoten. Professionele bediening. Voor herhaling vatbaar.

wo 29 juni 2022

Laxmi Rai

Super lekker gegeten. Service was goed Vriendelijke personeels.

di 28 juni 2022

Lisbeth+Tim Jaspers

Lduke plrk,super lekker en de vriendelijkste mensen ever! Dank jullie wel.

ma 27 juni 2022

R.

Wijn waren met zeven aan tafel en ALLE zeven zeer tevreden. Origineel, lekker en gezond. Ook de omgeving is aangenaam. Proficiat

wo 15 juni 2022