account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus. Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen. Uiteraard zijn veggie en vegan goed vertegenwoordigd.

Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren openen 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen. Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is. Maar ook als je niet naar De Roma gaat, ben je van harte welkom!

AMOR: zo veel liefde, dat proef je!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Denise Michiels

Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

zo 15 september 2019

Kathy De Keukelaere

Prima service, vriendelijk en efficiënt, hoewel het er heel druk was! Eten verrassend en lekker. En gratis water, het zijn de kleine dingen die het doen.

zo 15 september 2019

Alain Ehlinger

Uitstekende service, lekker eten, geen lange wachttijden.

wo 11 september 2019

Walter Haegemans

Iedereen in ons gezelschap was vol lof over de gerechten : heel lekker, groenten waren heel smaakvol ! Zeker voor herhaling vatbaar ! Wij komen terug !

wo 04 september 2019