account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR en De Roma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast elkaar en voor elkaar, als broer en zus. Bij AMOR kan je terecht voor een lekkere gezonde maaltijd voorafgaand aan je concert in De Roma. AMOR organiseert ook geregeld ‘Muziek aan Tafel’, een driegangenmenu gevolgd door een optreden dat je vanaf je tafel kan meemaken. AMOR biedt ook een podium aan nieuwe opkomende artiesten.

Bij AMOR houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. Bij AMOR heb je steeds de keuze tussen een vegetarisch of een niet-vegetarisch menu.
Het menu wisselt wekelijks, zodat je telkens weer nieuwe smaken op je bord krijgt. Ben je veganist of heb je een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten via ‘opmerkingen’ bij je online reservatie.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit LEBBEKE

Heerlijke menu met de mogelijkheid om volledig vegetarisch te eten en perfect op tijd geserveerd om een goed plaatsje uit te kiezen voor het concert door supervriendelijke bediening met een vleugje humor !

za 11 september 2021

Eddy Baert

Enkel mogelijkheid om te kiezen voor vlees of vegetarisch in menu . Maar dat vond ik géén nadeel . Gerechten waren subliem , de smaken overweldigend ! Voor mij een ster waardig ! Olsook de bediening was top 👍

za 11 september 2021

Eric De Bruyn

We hebben geweldig lekker gegeten, ter was fijn gekruid. De dames die ons bedienden waren extreem vriendelijk.

vr 10 september 2021

P. uit Brecht

Smaakvol menuutje. Zeker voor herhaling vatbaar.

ma 21 juni 2021