account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus. Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen. Uiteraard zijn veggie en vegan goed vertegenwoordigd.

Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren openen 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen. Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is. Maar ook als je niet naar De Roma gaat, ben je van harte welkom!

AMOR: zo veel liefde, dat proef je!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Voor een tweede dag dat het restaurant geopend was, gaf het me een goed georganiseerde indruk. Ik kon in de keuken kijken en ook daar was er duidelijk een rustige, aangename sfeer. We werden vriendelijk ontvangen en ook daarna was de bediening zeer attentvol. Het eten was goed verzorgd, eerder grote porties. De indeling van het restaurant is heel ruim bemeten, wat ook een gevoel van rust geeft. Een fijne ervaring. We komen zeker terug.

za 18 mei 2019

Paul Van Gastel

Tweede dag open en toch een zeer goede indruk. Je ziet dat dit concept geleid wordt door een ervaren duo😊👍

za 18 mei 2019

Gabriela Peeters

Lekker eten. Vriendelijke bediening.

za 18 mei 2019