account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus.

Bij Amor houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. Er is steeds een gevarieerd aanbod voor vegetariërs en veganisten. Ook met allergieën en intoleranties houden we graag rekening.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"


OPENINGSUREN VANAF SEPTEMBER 2020
DO: open vanaf 18:00
VR: open vanaf 18:00
ZA: open vanaf 18:00

MUZIEK AAN TAFEL
Tijdens de hele maand september serveren we iedere vrijdag- en zaterdagavond een muzikaal diner. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf en krijgt per bubbel van maximaal tien personen een tafel toegewezen waar je in alle comfort en veiligheid culinair kan genieten. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld. Je komt toe tussen 18:00 en 19:00 en wordt dan aan tafel bediend. Om 21:00 start het optreden. Je plaatsje(s) aan de muzikale tafel bestel je NIET via deze Resengo reservatiemodule, maar via www.deroma.be/amor. Of je kan tijdens de openingsdagen vanaf 12:00 bellen naar 03 600 16 80.

COVID-19
De deuren van De Roma blijven gesloten tot en met eind december 2020. In deze periode is AMOR slechts een paar dagen per week geopend. Van zodra er terug concerten georganiseerd kunnen worden, zullen we de openingsuren van het restaurant hieraan aanpassen.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Heidi Schyvens

Châpeau aan keuken en bediening, met weinig mensen kwaliteit op het bord toveren en met Flair geserveerd

do 15 oktober 2020

EENTJE Mulquet

vriendelijke, warme bediening / mooi kader om avond door te brengen / met een mooi gevoel naar huis en met het voornemen zeker nog eens terug te komen !

za 26 september 2020

Leo Lauwerysen

Altijd 10 op 10 bij Amor. Succes met de heropstart. Dat verdient ondersteuning.

do 03 september 2020

Veronique De croock

Voor ons de eerste keer bij Amor. Een zeer aangename beleving. Uitzonderlijke combinaties van de gerechten wat zeer gesmaakt werd. Zeker een aanrader! Ook zeer mooi ingericht.

wo 29 juli 2020