account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus.

Bij Amor houden we van lekker eten! Ons team van ervaren chefs verrast je graag met vernieuwende gerechten, maar ook de klassiekers komen regelmatig aan bod. Groenten spelen zeker een hoofdrol in onze keuken en we trachten zoveel mogelijk met eerlijke lokale producten te werken. Er is steeds een gevarieerd aanbod voor vegetariërs en veganisten. Ook met allergieën en intoleranties houden we graag rekening.

"AMOR: zo veel liefde, dat proef je!"


OPENINGSUREN VANAF 10/06/20
MA: gesloten
DI: gesloten
WO: open vanaf 18:00
DO: open vanaf 18:00
VR: open vanaf 18:00
ZA: open vanaf 18:00
ZO: open vanaf 18:00

EXTRA OPENINGS- EN SLUITINGSDAGEN
Afhankelijk van de activiteitenplanning in De Roma zijn we uitzonderlijk ook op andere momenten open. Deze data vind je op www.deroma.be/amor en natuurlijk via de RESERVEER-knop op deze pagina. We nemen vakantie in augustus en zijn gesloten van 1 tot en met 24 augustus.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 0 - 25
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Superlekker, fijne bediening

zo 21 juni 2020

C.

Ik kan echt geen negatieve bemerkingen vinden behalve dat de locatie iets gezelliger mag. Maar het eten, de prijs en de service waren helemaal perfect.

zo 14 juni 2020

John Reynaert

Een fijne avond, in een mooi decor, lekker eten en top bediening !

vr 12 juni 2020

Mireille Smeulders

Hele toffe ontvangst en bediening.

vr 12 juni 2020