account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus. Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen. Uiteraard zijn veggie en vegan goed vertegenwoordigd.

Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren openen 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen. Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is. Maar ook als je niet naar De Roma gaat, ben je van harte welkom!

AMOR: zo veel liefde, dat proef je!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Diane Nuytemans

Zeer aangename eerste kennismaking tier gelegenheid van het feest van het Roze Huis in de Roma. Benieuwd naar de vaste kaart. We komen zeker terug vanuit Deurne noord.

za 04 januari 2020

L.

Van voorgerecht tot dessert verrast door de heerlijke smaken ! het was super lekker ! Ons zie je zeker terug..

do 26 december 2019

S.

Heel lekker gegeten. Fijn dat we zomaar water kregen moest overal zo zijn. En de overschot.... die kan ik vanavond nog opeten.

za 21 december 2019

Eric De Bruyn

We waren met 6 personen. Iedereen vond het geweldig, zowel de kwaliteit van het eten, de uitzonderlijke vriendelijkheid van de mensen als het bijzonder leuke kader. Wij komen regelmatig naar de Roma en vanaf nu zal daar regelmatig een bezoek aan Amor bij zijn.

do 19 december 2019