accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Anna's Asia

Contact

Healthy Asian Hot Pot & Grill, een leuke en inventieve interpretatie van de authentieke Aziatische keuken! Hot Pot & Grill is fonduen op zijn Oosters. Met een mix van verse ingrediënten om te garen in een hete, geurige Hot Pot bouillon of heerlijk te grillen. Het is lekker, gezond en bovenal super gezellig. Kom het zelf ervaren en laat uw zintuigen verrassen door onze homemade Hot Pot bouillons, de spannende ingrediënten en dipsauzen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Hamme (O.-Vl.)

Zeer leuke kleinschalige eetplaats. Ben je op zoek naar iets nieuws en iets unieks en tegelijkertijd zeer lekker dan moet je Bij Anna's asia zijn. Leuk concept, vriendelijke ontvangst en nogmaals... lekker eten!!

vr 06 oktober 2023

Frank Hurkmans

Een bijzonder vriendelijke gastvrouw . We komen hier zeker terug.

di 03 oktober 2023

J.

Heerlijke hotpot, gezellig eten, je moet er je tijd voor nemen en dat is net het leuke... vriendelijke bediening met passie vertelt de eigenares over de schotel en het concept. Een dikke pluim voor haar, want ze laat dit restaurant helemaal alleen draaien.

vr 22 september 2023

Filip Willems

Absolute aanrader, zeker voor mensen die houden van de Aziatische keuken. Zeer lekker en alles ook kraaknet!

vr 23 juni 2023