no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Brasserie Anno 1907

Brasserie Anno 1907

Reeds vanaf 8u kan u bij ons terecht voor een ontbijt, koffietje … met de krant of om uw dag ontspannen te beginnen. Vanaf 11u30 gaat onze keuken open: u kunt er terecht voor een verzorgde snack, een fris slaatje, een lekkere steak. Er is voor ieder wat wils, gezellig met de collega's, vrienden of familie. U wilt lunchen met een zakenrelatie, uw partner verrassen of een onverwacht etentje. We hebben verschillende menuarrangementen, seizoensgebonden suggesties en verscheidene klassiekers.

In onze brasserie serveren we zomerse salades, pasta's en andere kleine snacks. U wenst uitgebreider te tafelen met een goed flesje wijn? Ook hiermee wordt u op uw wenken bediend in ons restaurant. Bij ons kunt u terecht voor ieder wat wils.

U komt met een zakenpartner en wilt via uw pc de nodige informatie tonen? Geen probleem, onze brasserie voorzien van gratis draadloos breedband-internet.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Danny Van Hoof

Bij Brasserie Anno 1907 voel je je altijd bijzonder welkom. Top-vriendelijke bediening. Een extra gemakkelijke stoel en een aangepast hoofdgerecht voor mijn bejaarde moeder - met de glimlach! En een erg lekkere menu, die ik als hobbykok echt wel kan waarderen. Chapeau op alle fronten! en tot de volgende keer!

wo 11 april 2018

S.

Zeer vriendelijk, aangename sfeer en heel lekker! Absoluut voor herhaling vatbaar!

zo 08 april 2018

Nomi Claessens

Lekker ontbijt (zeker genoeg voor de prijs). Zeer vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit niets op aan te merken. Aangename brasserie.

vr 16 februari 2018

R. uit Brecht

aan te raden voor iedereen

do 02 november 2017