account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Anno 1907

Brasserie Anno 1907

Reeds vanaf 8u kan u bij ons terecht voor een ontbijt, koffietje … met de krant of om uw dag ontspannen te beginnen. Vanaf 11u30 gaat onze keuken open: u kunt er terecht voor een verzorgde snack, een fris slaatje, een lekkere steak. Er is voor ieder wat wils, gezellig met de collega's, vrienden of familie. U wilt lunchen met een zakenrelatie, uw partner verrassen of een onverwacht etentje. We hebben verschillende menuarrangementen, seizoensgebonden suggesties en verscheidene klassiekers.

In onze brasserie serveren we zomerse salades, pasta's en andere kleine snacks. U wenst uitgebreider te tafelen met een goed flesje wijn? Ook hiermee wordt u op uw wenken bediend in ons restaurant. Bij ons kunt u terecht voor ieder wat wils.

U komt met een zakenpartner en wilt via uw pc de nodige informatie tonen? Geen probleem, onze brasserie voorzien van gratis draadloos breedband-internet.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

N.

Wij hebben genoten van ons etentje bij jullie. Het was echt af. Wij komen hier zeker terug.

vr 08 juni 2018

Christian Vanryckeghem

Het is een kwaliteitsvol restaurant met goede menu's ,uitstekende bediening en betaalbare prijzen .Het is een restaurant om nog terug te keren.

zo 13 mei 2018

Magdalena Peeters

Zeer goed en vriendelijk

zo 13 mei 2018

Danny Van Hoof

Bij Brasserie Anno 1907 voel je je altijd bijzonder welkom. Top-vriendelijke bediening. Een extra gemakkelijke stoel en een aangepast hoofdgerecht voor mijn bejaarde moeder - met de glimlach! En een erg lekkere menu, die ik als hobbykok echt wel kan waarderen. Chapeau op alle fronten! en tot de volgende keer!

wo 11 april 2018