account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ardent

Ardent

Ardent

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent.

Ardent staat voor vuur, passie. Passie voor (h)eerlijke, pure gerechten en respect voor lokale, seizoensgebonden producten.

Chef Wouter Van Steenwinkel weet te verrassen met verfijnde Frans-Belgische burgerkeuken. Van de inspirerende amuses tot het kleurrijke assortiment huisbereide mignardises.

Wouter en zijn team heten u met plezier welkom !
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kim Baetens

Ondertussen al een paar keer genoten van deze zeer aangename en bijzondere plek om te genieten van het lekkere eten, met aangepaste wijnen gebracht door een top kenner en ook bijzonder lekkere kazen. Een lekker culinaire belevenis.

do 17 oktober 2019

S. uit Borgerhout

Heel lekker gegeten en gedronken voor een mooie prijs. Wij hadden het 7-gangen menu met aangepaste wijnen genomen. En we zijn zeker niet met honger buiten gegaan. Zeker een aanrader. Het personeel is vriendelijk en zeer professioneel.

do 03 oktober 2019

Francis BARREA

Heel lekker, we genoten van verrassende combinaties in een mooi kader en met vriendelijke bediening. Een verjaardagsetentje om niet te vergeten!

wo 18 september 2019

Guido Braem

Zoals steeds, heel verfijnd gegeten, aangename ongedwongen bediening. Als Dome een ster heeft mag Ardent er zéker een hebben.

do 15 augustus 2019