account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ardent

Ardent

Ardent

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich restaurant Ardent.

Ardent staat voor vuur, passie. Passie voor (h)eerlijke, pure gerechten en respect voor lokale, seizoensgebonden producten.

Chef Wouter Van Steenwinkel weet te verrassen met verfijnde Frans-Belgische burgerkeuken. Van de inspirerende amuses tot het kleurrijke assortiment huisbereide mignardises.

Wouter en zijn team heten u met plezier welkom !
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Op en top, vriendelijk onthaal, perfecte bediening en uitleg bij het fantastisch lekker eten en de heerlijke wijnkeuze. We hebben genoten van fijne gerechten in een waarlijk feestmenu.

zo 20 januari 2019

P. uit Malle

Heerlijk gedineerd. Unieke setting in het kasteel Sterckxhof. Gezellige, lichte en aangename inrichting van de pop-up. De gerechtjes waren top. Heel fijn en heerlijk van smaken. Eén voor één superlekker. Groot pluspunt was de aangepaste wijnen, telkens met een kleine uitleg van een geweldige sommelier. Wij zijn fan en gaan zeker nog eens terug in Antwerpen.

do 17 januari 2019

Ingrid Van Bruyssel

top ! mooie locatie. Ongelooflijk lekker eten en wijnen. om zeker terug te komen!!

za 12 januari 2019

Christiane Laureysssens

zoals steeds voortreffelijk wat eten en wijnen betreft. Vriendelijk bediening . Steeds voor herhaling vatbaar. 10 op 10.

za 12 januari 2019